Feyza Başalan ve Çağatay Karataş dünyaevine girdi! Düğüne siyasetçiler akın etti

AK Parti eski İBB Grup Başkanvekili Temel Başalan'ın kızı Feyza Başalan, danışmanlık şirketi sahibi tanınmış organizatör Hasan Karataş’ın oğlu Çağatay Karataş'la dünyaevine girdi.

AK Parti eski İBB Grup Başkanvekili Av. Temel Başalan'ın kızı Feyza ile danışmanlık şirketi sahibi tanınmış organizatör Hasan Karataş’ın oğlu Çağatay Karataş'ın Haliç Kongre Merkezi’ndeki gerçekleşen düğününe siyaset dünyasından pek çok isim bir araya geldi.

Feyza ile Çağatay çiftinin nikahını  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken kıyarken, Karataş çiftine evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkanvekili eski Başbakan Binali Yıldırım teslim etti. Yıldırım’ın gelin ve damada yaptığı espriler de nikah törenine damga vurdu.

BİRÇOK ÜNLÜ SİYASETÇİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Feyza Başalan ve Çağatay Karataş’ın dünyaevine girdiği nikah töreni birçok ünlü siyasetçiyi de bir araya getirdi. Yoğun bir katılımın olduğu nikahta, gelin ve damadın anne babası davetlileri kapıda karşıladı.

ÇİFTİN NİKAHINI EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN DENİZ KÖKEN KIYDI

Feyza ile Çağatay çiftinin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen nikahını Eyüpsultan Belediye Başkanı Ordulu Deniz Köken kıydı. Mutlu çifte evlilik cüzdanını ise Binali Yıldırım teslim etti.

Feyza ile Çağatay çiftinin Haliç Kongre Merkezi

Feyza ile Çağatay çiftinin Haliç Kongre Merkezi

ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ BİNALİ YILDIRIM VE SÜLEYMAN SOYLU YAPTI

Çiftin nikah şahitleri arasında eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu gibi isimler de vardı.

Nikah törenine, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, eski Hazine ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Meclis İdari Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da katılım sağlayarak Feyza-Çağatay çiftinin mutluluğunu paylaştı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADA

Nikaha AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Ordulu Osman Nuri Kabaktepe, eski ve yeni milletvekilleri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ve Ordu'dan gelen davetliler de yer aldı.

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli

Öte yandan Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de, ünlü çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0