10 bin TL'ye bebek alan Demet Akalın tepkilere cevap verdi!  "Aylardır oyuncak almıyor"

Her defasında adından söz ettirmeyi başaran Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 10 bin TL değerindeki aşırı gerçekçi bir bebekle gündeme gelmişti. Tepki gören Demet Akalın yaşanan bu duruma yanıt verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'nin ünlü sanatçıları arasında yerini alan ve söylediği her sözle gündemden düşmeyen Demet Akalın Instagram ve Twitter hesaplarını aktif kullanan isimlerden biri. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla da kullanıcılar tarafından sık sık anılan Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Hira'ya aldığı 10 bin TL değerindeki oyuncak bebeği hakkında açıklama yaptı.

 

Yaşanan olaylardan sonra sosyal medyada tepki gören Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bilal Özcan'a mesaj gönderdi. Gelen eleştirilere şu yanıtı veren Demet Akalın,  "Hira artık aylardır oyuncak almıyor. 3 ayda bir 1 tane bebek almış çok mu ya benim aşkıma... Evdeki oyuncakların hepsi de doğudaki çocuklara gönderiyor kendi isteği ile."

NE OLMUŞTU?

Kızına aldığı bebek ile video çekip sosyal medya hesabından yayınlayan Akalın, video da bebeğin ismine karar veremediğini söylemişti. "Bunun adı ne olacak peki… Ben bunun adını Burcu koyacağım" açıklamasında bulunmuş, bebeğin hediye olmadığını 10 bin TL verdiğini açıklamıştı.

TAKİPÇİLERİNDEN YANIT GECİKMEDİ

Bebeğe bu kadar para verip neden video çektiğini anlayamayan takipçileri, "Yok artık" , "Çok korkutucu", "10 bin lirayla bir çocuğun okul kıyafetlerini alsaydın, lüzumsuz…", "Komik olduğunu sanıyor" , "Nasıl veriyorlar bu kadar parayı", "Bu hareketine anlam veremeyenler" gibi yorumlarda bulunmuştu.

Onur Büyüktopçu meslektaşlarının ölümü sonrası sosyal medyadan isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu meslektaşlarının ölümü sonrası sosyal medyadan isyan etti!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0