Ünlü rapçiler ölümden döndü! Kendilerini taşıyan minibüs kaza yaptı

Ünlü rapçiler Canbay ve Wolker'ın içinde bulunduğu minibüs Ereğli yolunda kaza yaptı. Ünlü rapçilerin ölümden döndüğü kazada 7 kişi yaralandı.

Ünlü rap şarkıcıları Canbay ve Wolker olarak bilinen 26 yaşındaki Vahap Canbay ile 23 yaşındaki Umut Bolat'ın da aralarında yer aldığı minibüs akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde kaza yaptı. İddialara göre konser için Zonguldak'a giden rapçilerin içerisinde bulunduğu minibüsün şoförü Ergün M. önünde seyreden İ.A.'nın kullandığı hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı. Ergün M.'nin direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, savrularak aydınlatma direğine çarparak devrildi. Bölgeye çevredekilerin ihbarıyla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü ile minibüste yaralanan sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ünlü rapçileri taşıyan minibüs kaza yaptı

Ünlü rapçileri taşıyan minibüs kaza yaptı

"UYANDIĞIMDA ASFALTTAYDIM"

Kaza haberini öğrenen rapçilerin hayranları soluğu hastane önünde aldı. Kazayla ilgili başlatılan incelemenin ardından Canbay ve Wolker'ın Zonguldak merkezde bir eğlence mekanında konseri olduğu öğrenildi. Kaza sonrası açıklamalarda bulunan grubun solisti Umut Bolat, "Ben uyuyordum. Olayı da göremedim. Bir anda uyandığımda asfalttaydım. Üstümde oturduğum koltuk vardı. Gözümü açtım. Hastanedeyim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Şoförle birlikte 6 kişiydik. Diyarbakır konserinden İstanbul'a indik. Zonguldak'a konsere geliyorduk. Araç bizi aldı. Olay böyle gelişti. Ben kırıkla atlattım. Şoförümüz kırıkla atlattı. Küçük çaplı kesikler var." dedi.

Canbay ve Wolker

Canbay ve Wolker

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Minik Zayn sınır tanımıyor! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu yine şaşkına çevirdi

Turgay Başyayla ve temizlik görevlisinin dansı viral oldu! Bir anda sahneye atlayıp...

İLİŞKİLİ HABER

Turgay Başyayla ve temizlik görevlisinin dansı viral oldu! Bir anda sahneye atlayıp...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0