Fulya Zenginer’in cam tavanlı evi göz kamaştırdı!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Fulya Zenginer taşınacağını açıkladı. Ünlü oyuncunun doğayla iç içe cam tavanlı evinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

"Küçük Kadınlar" dizisiyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturmuş; 2022 yılında oğlu Milan'ı dünyaya getirmişti.

Aylardır geniş bir ev arayışında olan Zenginer, oğlu ve eşiyle birlikte Ormanköy'de site içinde yer alan lüks dairede karar kıldı.

Oyuncu, taşınma haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Zenginer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Resmen ta-şı-nı-yo-ruz ve resmen delilik. Bu kadar az uyuyorken evi paketlemek yeni evi hazırlamak bilemiyorum dostlar ama heyecanlıyım da bakalım neler olacak kahramanlarımızı bu serüvende neler bekliyor? İzleyip göreceğiz."

Paylaşımında yeni evinden karelere de yer veren Fulya Zenginer'in evindeki geniş balkon kadar bir kısmı cam olan tavan da dikkat çekti.

Bazı emlak sitelerinde 16 milyon 500 TL'den satışa sunulan evin geniş balkonu kadar bir kısmı cam olan tavanı da dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe'den yeni görüntü! Her gören "aynı babası" dedi

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe'den yeni görüntü! Her gören "aynı babası" dedi

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0