Rekor takipçiye ulaşan CZN Burak'a özel plaket!

Çektiği yemek videoları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan CZN Burak Özdemir, YouTube'da 13 milyon aboneye ulaştı. CZN Burak'a başarısından dolayı YouTube plaket gönderdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

CZN Burak, hızla büyümeye devam ediyor. Instagram'da 54,1 milyon takipçisi bulunan fenomen, YouTube'da da 10 milyon takipçiyi aştı. YouTube da fenomene özel bir plaket gönderdi.

YouTube tarafından bir plakete layık görülen CZN Burak Özdemir, heyecanını da takipçileriyle paylaştı. Özel bir kasada gelen plaketini açarken video çeken fenomen "YouTube de 10 milyon plaketimiz geldi ama gelene kadar 13 milyon olduk. Hepinize çok teşekkürler daha nice güzel başarılara" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımına sevenlerinden "Sonuna kadar hak ediyorsun" yorumu ve tebrik mesajları yağdı.

4 yılın ardından bir ilk! Gönül Dağı'nın yerini kapacak dizi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

4 yılın ardından bir ilk! Gönül Dağı'nın yerini kapacak dizi belli oldu
Murat Yıldırım'dan sevgi dolu paylaşım! Kızının birinci yaş doğum gününde...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan sevgi dolu paylaşım! Kızının birinci yaş doğum gününde...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0