Mehmet Ali Erbil'den müstakbel eşine lüks hediye! Nikah masasına günler kala...

Son zamanlarda adını kendisinde 40 yaş küçük sevgili Gülseren Ceylan ile duyuran Mehmet Ali Erbil, etmiş olduğu evlilik teklifi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aldığı lüks hediyelerle de dikkat çeken Erbil son olarak müstakbel eşine lüks bir araba aldı.

Usta şovmen Mehmet Ali Erbil yen.i aşka yelken açmasıyla magazin gündeminde oldukça konuşulmaya başlandı. Son olarak Gülseren Ceylan'a özel bir yüzükle evlilik teklifi eden Erbil, tüm gözleri kendi üzerine çekti. Nikah için Amerika'da sade bir törenle dünya evine gireceği söylenen Erbil'den müstakbel eşine büyük jest geldi.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e veto! "Evlenemezsin"

mehmet ali erbil

mehmet ali erbil

40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİNE BÜYÜK JEST

26 yaşında olan Gülseren Ceylan'la evlenmek için hazırlanan Erbil son zamanlarda ailesi tarafından veto yerdiği iddiaları gündemden düşmüyordu. Bu konulara kulak tıkayan ikili, gelen iddiaları yalanlamıştı.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Yaşanan konulardan sonra Erbil Ceylan için kesenin ağzını açtı. Sevgilisi için yüksek meblağlar harcamaktan geri durmayan Erbil, Gülseren Ceylan için bu defa özel bir spor araba hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Camiden yapılan 'Kedi üzgün' anonsu viral oldu! Herkesi gülümseten o anlar...

Mehmet Ali Erbil'in son hali herkesi şaşırttı! Evlenmek için gün sayıyordu...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in son hali herkesi şaşırttı! Evlenmek için gün sayıyordu...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 7

zafer gülten 6 ay önce

ciddi bir ilişki olamaz,adam öbür dünya ile bu dünya arasında gidip geliyor,ciddi,tedavisi zor ender görülen bir hastalığı var,nasıl evlenecek bir ayağı çukurda iken.daha kısa bir süre önce hastane hastane geziyordu,ölümden döndü.

Nazlı 6 ay önce

Adamın yaşına göreçocuk gelin

Birisi 6 ay önce

Sıcak çorba ile buzlu ayran içilmez dişe gelmez, ihtiyar yaşta genç hatun ile gelmez

Srn 6 ay önce

Amaç buydu zaten alan razı sonuçta.

Geberince 6 ay önce

Geberince nasıl hesap vereceksin erbil

Yorumların Tümünü Okuyun