Başarılı voleybolcu Zehra Güneş minik hayranları ile buluştu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Zehra Güneş, minik sporcular ile Vakıfbank Spor Kulübü’nde bir araya geldi! Vakıfbank Spor Kulübü'nün resmi Instagram hesabında yayınlanan buluşma anları sosyal medyada büyük beğeni aldı. Zehra Güneş'i karşılarında gören miniklerin yaşadığı duygu dolu anlar, izleyenlerin kalbini ısıttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bu yıl milli takımda ülkemize büyük gururlar yaşatan ünlü voleybolcu Zehra Güneş
Vakıfbank Spor Kulübü’nün minik sporcuları ile bir araya geldi. Vakıfbank Spor Kulübü o anları resmi sosyal medya hesabından yayınlayarak takipçileri ile paylaştı. Spor Kulübü’nde gerçekleşen buluşmada Zehra Güneş’i gören minik sporcular duygusal anlar yaşadı. Zehra Güneş'in minik hayranları ile buluşma anı izleyicileri mest etti.  

Zehra Güneş ve minik hayranları

Zehra Güneş ve minik hayranları

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Zehra Güneş, şampiyonluk sonrasında sosyal medyada sık sık gündeme gelmeye başladı. Vakıfbank Spor Kulübü’nde forma giyen ünlü voleybolcu minik hayranları ile buluştu. Instagram'da 3.7 milyon takipçisi bulunan başarılı voleybolcunun motivasyon konuşması minik sporculara ışık tuttu. Buluşma sırasında minik hayranlarının yaşadığı duygusal anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Vakıfbank Spor Kulübü’nün paylaşımı binlerce beğeni aldı. 

İşte, o duygusal anlar; 

23 yaşında başarılı spor kariyerinin yanı sıra tarzı ve işbirlikleri ile de sık sık gündeme gelen Zehra Güneş, gençlere örnek olan sporcular arasında yer alıyor.

Buse Varol annesine uyguladığı filtreyi abarttı! Sosyal medyanın diline düştü

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol annesine uyguladığı filtreyi abarttı! Sosyal medyanın diline düştü
Sibel Can'dan gelini ve oğlu Engincan Ural'a özel tebrik mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'dan gelini ve oğlu Engincan Ural'a özel tebrik mesajı!

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0