Tolgahan Sayışman'dan sektör yorumu: "İş olsun da Allah çektirsin deriz"

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan son zamanlarda oyuncular arasında tartışma konusu olan set yoğunluğu ile ilgili yorum geldi. Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Sayışman ""İş olsun da Allah çektirsin deriz" ifadelerini kullandı.

2008'de düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman şimdilerde Efehan ve Alina adında iki çocuk babası olarak yaşamını sürdürüyor. Pek çok başarılı yapımda yer alan ve son olarak da "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı" adlı diziyle izleyici karşısına geçen Sayışman dizi sebebiyle uzattığı saçlarını yeni bir iş için kestirmiş ve "Almeda kısa saçı bana daha çok yakıştırdığı için çok mutlu oldu" açıklamasını yaptı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi reklam yüzü oldu! 40 bin fit’te imza attılarİLİŞKİLİ HABERTolgahan Sayışman ve Almeda Abazi reklam yüzü oldu! 40 bin fit’te imza attılar

O POLEMİĞE BİR YORUM DA SAYIŞMAN'DAN GELDİ!

Etiler'de bir klinik çıkışı görüntülenen ve muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sayışman, "Sektörün bir tarafında mutlaka olurum. Bazen yapımcı olurum, bazen oyuncu olurum, bazen de ticarete atılırım" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu son zamanlarda ortaya çıkan oyuncular arasındaki set yoğunluğu tartışması içinse şu ifadeleri kullanarak yorum yaptı:

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

"Televizyonda çalışıyorsanız hayatınızın çok ciddi bir bölümünü setlere harcıyorsunuz. Ben bu yüzden yapımcılığa geçtim. Benim de çok daraldığım zaman oldu ama bu şükürsüzlük ya da şikayet olarak algılanmasın. Oyuncular arasında bir söz vardır 'İş olsun da Allah çektirsin' deriz."

Bergüzar Korel kendisine gelen linçlere cevap verdi! Set yoğunluğundan şikayet ediyorduİLİŞKİLİ HABERBergüzar Korel kendisine gelen linçlere cevap verdi! Set yoğunluğundan şikayet ediyordu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Pinhani grubundan konser öncesi şaşırtan hareket! Seyyar satıcı kılığına girip...

Berkay Şahin’den sevgi dolu paylaşım! Baba kız sahneye çıktılar

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin’den sevgi dolu paylaşım! Baba kız sahneye çıktılar
Berkay Şahin'in Harbiye konserinde eşinin mimikleri olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin'in Harbiye konserinde eşinin mimikleri olay oldu!
Jamie Lee Curtis Filistinli çocukları İsrailli sandı! Tepkiler büyüyünce fotoğrafı sildi

İLİŞKİLİ HABER

Jamie Lee Curtis Filistinli çocukları İsrailli sandı! Tepkiler büyüyünce fotoğrafı sildi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0