Güldür Güldür 'CHP' skeciyle Ekrem İmamoğlu'nu ti'ye aldı: Biz de rahatsızız Eko'dan!

Her hafta birbirinden eğlenceli bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Güldür Güldür Show'un son bölümünde yer alan 'CHP' skeci sosyal medyada gündem oldu. "Biz de rahatsızız şu ekodan" sözlerinin yer aldığı skeçle beraber Güldür Güldür ekibi Ekrem İmamoğlu'nu ti'ye aldı.

Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Güldür Güldür", her hafta yıldız oyuncu kadrosuyla eğlence dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Fenomen programın son bölümünde yer alan 'CHP' skeci ise sosyal medyada viral oldu.

Güldür Güldür

Güldür Güldür

Daha önce yaptıkları Mustafa Sarıgül, Altılı Masa ve Nureddin Nebati taklitleriyle gündemden düşmeyen Güldür Güldür skeçleri, 14 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümün tanıtımında yer alan parti skeciyle adından söz ettirdi.

Güldür Güldür skeçleri

Güldür Güldür skeçleri

"Partide ne varsa yenileyebilir miyiz?", "İşimiz bu biz sürekli yeniliyoruz", "Biz de sürekli yeniliyoruz" konuşması ile başlayan skecin ilerleyen sahnelerinde "Parti lideriniz nerde?" diye soran karaktere lider masaya vurarak "Burdayım be! Burdayım, burdayım" şeklinde yanıt verdi.

Güldür Güldür CHP skeci

Güldür Güldür CHP skeci

Ayrıca "Sandalyelerimizin çoğunu kaptırdık" ve "Biz de rahatsızız şu ekodan", "Bu balkonu salona katalım. E siz hiç balkon kullanmıyorsunuz zaten" sözlerinin yer aldığı skeçte Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin kendi arasında yaşadığı karışıklık ti'ye alındı.

Ayşen İnci'nin ünü ülke sınırlarını aştı! Ünlü sanatçıya Hindistan'dan anlamlı ödül

İLİŞKİLİ HABER

Ayşen İnci'nin ünü ülke sınırlarını aştı! Ünlü sanatçıya Hindistan'dan anlamlı ödül
Dünyada sadece Muğla'da yetişiyor! Japonlar müptelası oldu

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada sadece Muğla'da yetişiyor! Japonlar müptelası oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0