Eyüp Sultan'a giden Gülben Ergen gelen yorumla çileden çıktı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen annesiyle birlikte Eyüp Sultan Hazretlerine gitti. Ergen, Başı örtülü pozunu "Bugün de en istediği yerdeyiz" diyerek yayınladı. Yayınladığı videoya gelen yorumla çileden çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

 Geçtiğimiz günlerde son olarak açtığı anaokulu ile takdir toplayan ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Dünya Kız Çocukları Günü'nü annesiyle geçirdiği anları paylaşarak kutlayan Ergen, annesiyle birlikte Eyip Sultan'a gitti.

"BUGÜN DE İSTEDİĞİ YERDEYİZ"

Annesine düşkünlüğüyle tanınan ünlü şarkıcı "Annemi bu hayatta en sevdiğine, Mekke’ye Medine’ye götürebildim çok şükür. Bugün de en istediği yerdeyiz Eyüp Sultan" diyerek bazı anları paylaştı. Başı örtülü şekilde Eyüp Sultan'da annesiyle dua edip, dolaşan Ergen'e o hallerine yorum yağdı.

GELEN YORUMLA ÇİLEDEN ÇIKTI!

Ergen takipçilerinden gelen bir yoruma anlam veremedi. Bir takipçinin Ergen'e, Dilan Polat'a yapılan suçlamalara gönderme yaparak "Dilan Polat'la aranız iyi idi enerciiiii gönderip duruyordunuz" yazdı.

Gelen yoruma sessiz kalmayan Ergen, "Bu videoya bakıp bunu yazabilmek ne ağır bi ruh hali kim bilir" diyerek tepki gösterdi.

Berkay Şahin’den sevgi dolu paylaşım! Baba kız sahneye çıktılar

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin’den sevgi dolu paylaşım! Baba kız sahneye çıktılar
Masterchef Türkiye All Star'da büyük gerilim! Mehmet Şefin özel tarifi değilmiş

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Türkiye All Star'da büyük gerilim! Mehmet Şefin özel tarifi değilmiş

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Polat Alemdar 6 ay önce

Seküler düzenin şımarık çocuklarına maneviyat iklimini anlatamazsınız. Gülben ya da başkası, ünlü olsun olmasın manevi dünyasına saygı duymak lazım. Reklam malzemesi yapmıyorsa (ki kendi mahallesinde bu reklamın bir getirisi yok) bir eleştiri yapmak için neden de yok. İslama kökünden düşman olan bir kesim var. Ve bu kesim İslamı çağrıştıran her türlü ritüele, nesneye karşı olup şekilden şekile giriyor.