Seda Türkmen, Yargı'nın izleyicisine seslendi! "Yargı'ya dahil olmak büyük sorumluluk"

Ünlü oyuncu Seda Türkmen, büyük bir izleyici kitlesine sahip olan 'Yargı' dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Başarılı senaryosu ve oyuncularıyla sık sık gündeme gelen bir projede yer almanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, dizideki rolü hakkında ilk kez röportaj verdi. Türkmen, oynadığı Dilek karakteri için "Hepimizin kendine sakladığı şeyler olduğu gibi Dilek’in de var." dedi.

Ünlü oyuncu Seda Türkmen, son dönemin en çok izlenilen televizyon dizileri arasında yer alan Yargı'nın oyuncu kadrosuna katıldı. Yer aldığı yapımlardaki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiren Seda Türkmen, Yargı dizisindeki rolü hakkında ilk kez röportaj verdi. Sosyal medyada oyuncu kadrosu ve yönetmenleri ile sık sık gündem olan Yargı dizisinde yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Seda Türkmen, kurulmuş bir düzende yer almanın zorluklarından bahsetti. Türkmen; "Hem büyük sorumluluk hem de heyecan verici oldu." şeklinde konuştu. 

Seda Türkmen

Seda Türkmen

"HEM BÜYÜK SORUMLULUK HEM DE HEYECAN VERİCİ"

Yer aldığı projeler ile birçok kez gündeme gelen Seda Türkmen, Yargı dizisinde rol alacak olmanın büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi. Türkmen röportajı sırasında, "'Yargı' kendi yolculuğuna çıkarken orada olmayan biri aniden 'Ben geldim' diyor. Bu kadar sadık ve işi böylesine sahiplenen bir seyirciye de kendini ifade etmek, derdini anlatmaya çalışmak çok kolay olmuyor. Pozitif de olsa biraz stres yaratabiliyor. Usta bir kalemin elinden çıkan hikayeyi, yine ustalıkla işleyen yönetmenlerle çalışmak ve elbette çok sevdiğim oyun arkadaşlarımın arasına dahil olmak hem büyük sorumluluk hem de heyecan verici oldu." şeklinde konuştu. 

Seda Türkmen

Seda Türkmen

"HİSSİNİ HER ALANDA TAŞIDIĞIN BİR İŞ"

Yargı dizinde rol alacağını ilk öğrendiğinde ne hissettiğini dile getiren Seda Türkmen; "Öncelikle çok mutlu oldum. 'Yargı' hem mesleki anlamda hem de bir seyirci olarak üzerine konuştuğun, hissini her alanda taşıdığın bir iş. Bunun bir parçası olmayı çoğu oyuncu ister." ifadelerini kullandı. 

Seda Türkmen

Seda Türkmen

"HİKAYE SİZİ BİR ANDA BAMBAŞKA BİR YERE GÖTÜRÜYOR"

Oynadığı Dilek karakteri üzerinde düşündüklerini dile getiren ünlü oyuncu, senaryoyu ilk okuduğunda hissettiklerinden bahsetti. Seda Türkmen; "Açıkçası bu soruyu ben de soruyorum. Seyirciden önce biz de kendi aramızda soruyoruz 'Ne olacak şimdi?' diye. Senaryo geldiğinde hemen okumaya başlıyorum. Hikaye en ufak ayrıntısıyla sizi bir anda bambaşka bir yere götürüyor. Hepimizin kendine sakladığı şeyler olduğu gibi Dilek’in de var. Lakin sırların seninle gömülmediği sürece her an, her yerden ortaya çıkabilir. Ya da bir gün sen izin verince..." dedi. 

Seda Türkmen Yargı dizisi

Seda Türkmen Yargı dizisi

 "DİLEK ÖĞRETMEN KİMLİĞİNDEN ÖNCE BİR İNSAN"

Rolüne hazırlanırken nelere dikkat ettiğinden söz eden Seda Türkmen, bu konudaki önceliğinden bahsetti. Ünlü oyuncu; "Oyunculuk doğası gereği her şeyde ve her yerde olmayı gerektirir. Dilek öğretmen kimliğinden önce bir insan. Neye, nasıl, neden tepki verdiğini araştırmak öncelikli olandı. Hassas olduğu en büyük şey ise çocuklar." şeklinde konuştu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0