23. kez ameliyat olan Fulden Uras'tan üzücü açıklama: İyiyim demeye utanıyorum

Bir dönem bağırsak kanserine yakalanan ve uzun süre meme kanseriyle mücadele eden ünlü şarkıcı Fulden Uras son 13 yılda 22 kez ameliyat olduğunu ve son olarak memesini aldıracağını açıklamıştı. 23'üncü ameliyatına giren sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Daha önce meme kanserine yakalanan ve son 13 yılda 22 defa ameliyat olan sanatçı Fulden Uras yapılan son kontrollerin ardından yeniden ameliyat olacağını söylemişti. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Uras sağ göğsünün alınacağını da duyurarak şu mesajı paylaşmıştı:

Sağlık durumu hakkında don durumu paylaşan Uras şunları söyledi; "22 ameliyat. 22 kere narkoz. Her birinden umutla 'bu son olacak' diye dualarla çıkmak. 13 sene dile kolay. Çok çektirdin yine de 'hamdolsun' dedim. Halime hep şükrettim, dermansız dert değildin. Şimdi yarın seninle vedalaşıyorum sağ meme. İçim buruk asla üzgün değilim hatta bilakis mutluyum en ufacık üzüntümde şişen, enfeksiyonlanan bir organ artık bedenimde olmayacak. Artık 'acı yok' düşünsenize ne büyük lüks benim için. Biraz duygusalım annemi özledim. Ne çok üzülürdü şu an yaşasaydı. Nasıl dert ederdi kendine. Biliyorum ki benim meleğim beni oradan korur. Sevgili dostlarım artık hep mutlu haberler vereceğim sizlere pazartesi acılarım son bulacak. Merak etmeyin çok emin ellerdeyim. Şu an için doktorlarım alınacak meme yerine bir silikon koymayı uygun görmediler. Ameliyattan sonra sizleri tekrar bilgilendiririm. Bir kaç gün yokum merak etmeyin. Hepimizi çok seviyor, dualarınızı bekliyorum . Hoşçakal acılarım, hoşça kal sağ memem."

FULDEN URAS'TAN ÜZÜCÜ AÇIKLAMA GELDİ: İYİYİM DEMEYE UTANIYORUM

 Fulden Uras, dört gün önce 23'üncü kez ameliyat olacağını ise şu sözlerle duyurmuştu:

Fulden Uras, sağlık durumu hakkında sosyal medya üzerinden yayımladığı mesaj ile sevenlerini bilgilendirdi. Uras, "Güzel haberlerle buluşalım. Hamdolsun iyiyim ama Gazze'deki vahşeti gördükçe 'İyiyim' demeye utanıyorum. Daha sonra detaylı bir video ile anlatacağım şimdi tüm dualarımız masum insanlar için olsun" ifadelerini kullandı.

İsmail Demirci'den sevgi dolu paylaşım! Sosyal medyada baba-oğula beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci'den sevgi dolu paylaşım! Sosyal medyada baba-oğula beğeni yağdı
Dilan Çiçek Deniz'in paylaşımına tepki yağınca hemen sildi!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz'in paylaşımına tepki yağınca hemen sildi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Kartal 6 ay önce

Fulden Uras i Filistin e dolayli desteginden dolayi tebrik ediyorum Hz Allahtan acil sifalar diliyorum , kendi acisini unutup Ezilen bir ulke icin uzuntulerini acisini kalbine gomerek konismasi bizimde kalbimize dokundu , Hz Allah Razi olsun , gecmis olsun

Caski 6 ay önce

Allah şifa versin, geçmiş olsun..

06 Ankara 6 ay önce

Allah şifa versin hidayet versin İnşALLAH

yasmin 6 ay önce

önceden estetik ameliyatlar şimdi gerçek ameliyatlar.. sağlık mı şöhret mi?

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 6 ay önce

Klor dioksit, Boraks, Karbonat'ı araştırın.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun