Amerika'ya yerleşen Tolga Karel'den 45 yaş paylaşımı!

Oyunculuğu bırakarak ABD'ye yerleşen Tolga Karel 45.yaşını sevdikleriyle kutladığı anları paylaştı. 8 yıldır tır şoförlüğü yapan ünlü isim 3 çocuğuyla da poz vermeyi ihmal etmedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle yıldızı parlayan Tolga Karel, her şeyi geride bırakarak Amerika'ya taşınmıştı. 2018 yılından itibaren tır şoförlüğü yapan ünlü isim yavaş yavaş kendi şirketlerini de kurdu. Hayatı yakından takip edilen oyuncunun 45 yaş paylaşımı çok konuşuldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ 

Ünlü isim 45 yaşını ailesi ve sevdikleriyle kutladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Karel, çocuklarıyla pasta kestiği anları da paylaşmayı da ihmal etmedi. Sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan o görüntüler...

Birçok sosyal medya kullanıcısı Tolga Karel'in paylaşımına; "Yavrularım sağlıkla büyümek nasip olsun...analı babalı yaşam sürgünler. Mutlu insan olmalarını dilerim iyi ki varsın oğlum. Gününü kutlar öperim", "Maşallah nazar değmezsin bro", "Kral seviyoruz seni", "Maşallah maşallah maşallah. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Los Angeles tan selamlar sevgiler saygılar.", "Maşallah ne tatlı çocukların hepsi de sana benziyorlar 41 kere maşallah" yorumunda bulundu.

İsmail Demirci'den sevgi dolu paylaşım! Sosyal medyada baba-oğula beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci'den sevgi dolu paylaşım! Sosyal medyada baba-oğula beğeni yağdı
MasterChef yarışmacısı Azize'nin eski hali ortaya çıktı! Kimse o olduğuna inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmacısı Azize'nin eski hali ortaya çıktı! Kimse o olduğuna inanamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vdt 6 ay önce

hafta geçmiyor ki bu adam haber oluyor, ne özelliği var anlamadım gitti.

ttttt 6 ay önce

Birde Filistin desene