Sette fenalaşan ve 3.kez koronavirüse yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk açıklama!

Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un 3. kez koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk açıklama geldi.

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle fırtınalar estiren Kıvanç Tatlıtuğ 3. kez koronavirüse yakalandı. Hafta sonu ateşlenen ve hemen hastaneye koşan ünlü oyuncunun test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. 

Üçüncü kez COVID-19'a yakalanan Tatlıtuğ için evde de sağlık önlemleri hızla devreye girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe

3 GÜN SONRA NEGATİF OLDU!

Kıvanç Tatlıtuğ, COVID-19 test sonucunu öğrenir öğrenmez derhal kendisini izole etti. Eşi Başak Dizer ve bebeği Kurt Efe'ye virüsün bulaşmaması için büyük bir özen gösterdi. İzolasyon sürecini titizlikle uygulayan Tatlıtuğ, 3 gün sonra yapılan test sonuçlarının negatif çıkmasıyla rahat bir nefes aldı. Ünlü oyuncu, yarın Aile dizisinin setine sağlıklı bir şekilde katılmayı planlıyor.

İLK AÇIKLAMA GELDİ:

Bir davete katılan Başak Dizer Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'un üçüncü kez k'oronav irüsü yakalanmasıyla ilgili soruları; "Evet C'ovid oldu ancak atlattı. Oğlum ve ben de çok iyiyiz Kıvanç'ta çok şükür önemli bir şey olmadı. İyileşti zaten teşekkürler" şeklinde yanıtladı.

Özge Ulusoy'un babasına çarparak ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'un babasına çarparak ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0