50 yaşındaki Songül Karlı’dan dikkat çeken paylaşım: "Ablası sandım"

Sosyal medyayı aktif kullanan güzel türkücü ve televizyon programcısı Songül Karlı’nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel türkücü anne-kız paylaşımıyla yine dikkatleri çekmeyi başardı. İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşım…

Türküleri ve televizyon programlarıyla yıllarca göz önünde olan Songül Karlı, sosyal medya hesabını aktif kullanmasıyla da adından hala söz ettirmeyi başarıyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen türkücü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine topluyor. 50 yaşındaki Karlı, fit görünümüyle adeta yıllara meydan okuyor. Oldukça genç görünen Karlı'nın annesini görenler ise hayrete düşüyor.

Songül Karlı

Songül Karlı

Songül Karlı estetiğe doymadı bir de filtre kullandı! Görenler Seda Sayan sandıİLİŞKİLİ HABERSongül Karlı estetiğe doymadı bir de filtre kullandı! Görenler Seda Sayan sandı

SONGÜL KARLININ DİKKAT ÇEKEN O PAYLAŞIMI

Genç ve güzel kalmak için çeşitli estetik operasyonlar geçiren Songül Karlı için yıllar adeta tersine akıyor. Birçok paylaşımının altına kalp ve alev emojileri yağan güzel türkücünün o paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Songül Karlı’nın annesiyle birlikte paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Songül Karlı ve annesi

Songül Karlı ve annesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Safir 8. bölüm fragmanı yayınlandı! "Bebeğime bir şey mi oldu?"

Özge Ulusoy'un babasına çarparak ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'un babasına çarparak ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0