Yasemin Sakallıoğlu'ndan kadınlara altın değerinde tavsiye!

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz gün iki yıl önce nikah masasına oturduğu Burak Yırtar ile ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu!

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, önceki gece 2021 yılında hayatını birleştirdiği eşi Burak Yırtar ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çift, "Gece gece canımız yemek çekti ve geldik" dedi.

Evde yemekleri eşi Burak Yırtar'ın yaptığını ve söyleyen Sakallıoğlu, şöyle konuştu:

Burak çok güzel yemek yapıyor, bence her kadın yemek yapan adamla evlensin çünkü yemek yapmak o kadar çok ağar bir yük ki belli bir süre sonra kendini ev yemekleri yapan lokanta gibi hissedebiliyorsun. Benim yemeklerimi beğenmeyip yemediği oluyor Burak'ın, ama ben onun yemeklerinin hepsini yiyorum, gece gündüz yemek yaptırıyorum ona.

"BİZİM SİHRİMİZ BU BENCE"

Sakallıoğlu muhabirlerin, "Başka insanlara iyi gelmeniz ve onları güldürmeniz nasıl bir duygu?" sorusuna, "Komedyenler önce kendileri mutlu olsun diye komedyen oluyorlar, o mutluluğu aradıkları için... Bizim sihrimiz bu bence" diyerek cevap verdi.

 

Dilan Polat ağlayarak sahte olduğunu söylemişti: Fincanın fiyatı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat ağlayarak sahte olduğunu söylemişti: Fincanın fiyatı ortaya çıktı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0