Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma programı! The %1 Club zeka oyun formatını satın aldı

Var mısın Yok musun, Yetenek Sizsiniz, Survivor, O Ses Türkiye, MasterChef gibi sevilen birçok televizyon programını satın alarak ülkemize kazandıran ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı, bu kez yeni bir programla gündeme geleceğini duyurdu. Acunmedya, BBC Studios’un 'The 1% Club' programının formatını satın alarak TV8 ekranlarında yayınlayacağı haberini verdi.

Bu zamana kadar 15 programı ülkemize kazandıran ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı, aldığı yeni televizyon programı ile gündeme geldi.  Acunmedya, dünya çapında oldukça popüler olan The 1% Club program formatını satın aldıklarını duyurdu.  MIPCOM 2023'te BBC Studios’un ödüllü formatı The 1% Club'ın uluslararası lisans anlaşmasını duyurmasının ardından formatı satın alan Acunmedya, The 1% Club programını Türk izleyicilerle buluşturacağı için mutlu olduklarını duyurdu. Acunmedya'nın CEO'su Ebru Atasav Tahrancı; "Bu yeni yarışma formatımızı izleyicilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." şeklinde konuştu.

André Renaud

André Renaud

"TÜRK İZLEYİCİLERİN FORMATA DAHİL OLMASINDAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUZ"

Formatın satın alınmasının ardından röportaj veren BBC Studios Küresel Format Satışları Kıdemli Başkan Yardımcısı André Renaud, Acunmedya hakkında konuştu. André Renaud; "Başarısı gün geçtikçe artan The 1% Club, uluslararası yedi bölgeye ulaştı. Aynı zamanda çeşitli yerlerde, birçok pazarda ikinci ve üçüncü sezonlara geçerek daha da güçlenmeye devam ediyor. Yükselen başarısıyla gelecekte daha fazla ülkenin The 1% Club’a katılacağından eminim. MIPCOM 2023 fuarında da yeni bir bölgeye imza attık. Popüler eğlence formatlarını Türk izleyicilerle buluşturma konusunda harika bir geçmişe sahip olan ACUNMEDYA formatımızı satın aldı. ACUNMEDYA ile çalışmaktan ve Türk izleyicilerin formata dahil olmasından büyük bir heyecan duyuyoruz." dedi.

Ebru Atasav Tahrancı

Ebru Atasav Tahrancı

"THE 1% CLUB’I TÜRK İZLEYİCİLERLE BULUŞTURACAĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Acunmedya CEO'su Ebru Atasav Tahrancı ise müjdeli haberin ardından şu şekilde konuştu. Tahrancı; "BBC Studios’un birçok ülkede ilgiyle takip edilen formatı The 1% Club’ı Türk izleyicilerle buluşturacağımız için çok mutluyuz. Yarışma formatının uluslararası başarısı göz önüne alındığında, TV8’de yayınlanan eğlence formatlarımıza mükemmel bir ekleme yapmış olduk. Bu yeni yarışma formatımızı izleyicilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

The 1% Club Britanya

The 1% Club Britanya

YARIŞMANIN BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ BRİTANYA'DA 100 BİN EURO!

The 1% Club, Britanya'da ünlü komedyen Lee Mack tarafından sunulan bilimsel araştırmaya dayanarak halkın zekasını test etmeye odaklanan bir yarışma programı. Birincilik ödülü 100 bin Euro olan televizyon programının Türkiye versiyonunda ödülün ne kadar olacağı ve kimin sunacağı henüz belli değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...

Adanalı dizisi ile tanınan Tuğçe Özbudak estetiklerini bir bir saydı!

İLİŞKİLİ HABER

Adanalı dizisi ile tanınan Tuğçe Özbudak estetiklerini bir bir saydı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0