Fulya Öztürk Gazze sınırından sığınaktan paylaştı! "Ne yiyorsunuz?"

Hamas-İsrail arasındaki çatışmalar başladıktan kısa süre sonra bölgeye giden ünlü gazeteci Fulya Öztürk, yaptığı paylaşımlarla sosyal medya gündem oluyor. Öztürk, Gazze sınırından sığınaktan yaptığı son paylaşımla pek çok yorum aldı.

Deprem bölgesinde gece gündüz yaptığı yayınlarla tanınan ünlü gazeteci Fulya Öztürk, Hamas-İsrail arasındaki çatışmalar sürerken bölgeye gitti. Katil İsrail'in saldırıları gölgesinde yayın yapmaya çalışan Fulya Öztürk zaman zaman kamera arkasını da yaşananları paylaşmaya devam ediyor. 

"NE YİYİP NE İÇİYORSUNUZ?"

Gazeteci Öztürk,  son olarak "Gazze Sınırı / Yayın beklediğimiz sığınak" notuyla paylaşımlarda bulundu. Oyuncu Melek Baykal gazeteciye "Allah'ım yardımcınız olsun" diyerek destek oldu.

Fulya öztürk

Fulya öztürk

Öztürk'ün izleyicileri ise pek çok iyi dilekte bulunurken bir takipçi "Ne yiyip içiyorsunuz? İyi misiniz Fulya Hanım?" sorusunu sordu. Öztürk ise bu yoruma yanıt yazarak "Sınır hattında açık bir benzinlik var sandviç alıyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İsrail Bayrağını direkten söküp atan karga! O anlar işte böyle kaydedildi

Dünyaca ünlü Adilcevaz cevizini Bitlis'te yetiştirdi! Herkes onu konuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü Adilcevaz cevizini Bitlis'te yetiştirdi! Herkes onu konuşuyor

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

aziz y 6 ay önce

bu kızın gitmediği yer yok..Allah var..milli ,karakterli bir kız

konuk 6 ay önce

Allah yardımcınız olsun

Sakaryalı 6 ay önce

Hayvanla bile İsrail Yahudi bayrağına görmek istemiyor.Allah Allah!!