Ağız eğerek ünlü olan Banu Parlak'tan skandal hareket! İsrail'i kınayanlarla resmen alay etti

İşgalci İsrail'in Gazze'deki katliamlarına tepkiler çığ gibi büyürken Banu Parlak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla resmen skandala imza attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in Filistin'e karşı yaşattığı zulüm ve katliam günlerdir devam ediyor. Sanat dünyası bu vahşete sessiz kalmayıp tepkilerini dile getiriyor. Bu arada ilan edilen yas nedeniyle konserler, etkinlikler, eğlenceler iptal edildi. Dünya genelinde birçok oyuncu, müzisyen ve sanatçı, İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olduğu hastane saldırısını sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla kınadı.  Çektiği dudak bükme videolarıyla fenomen olan sonrasında bir şarkı ile şarkıcı olduğunu iddia eden Banu Parlak ise destek olmak yerine akıllara durgunluk veren bir davranışta bulundu. Savaşla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Parlak, İsrail'i kınayanlarla da dalga geçti. 

Alaycı hareketlerle paylaşım yapan ve yaşanan katliamla ilgili ses çıkaranları taklit eden Banu Parlak, “O kadar alışmışsınız ki buradan prim kasan insanlara. Bu zeka seviyesine ait olan insanlar lütfen beni takipten çıkabilirler mi?” dedi.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM:

Videonun altına gelen yorumlar ise "Evet aynı zeka seviyesine sahip olmadığımız için takip etmiyoruz", "Sen kendini ne sanıyorsun acaba prim için neler yapmış insansın !" , "Allah zaten musibetini vermiş.." yönünde oldu. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 66

veliaht 6 ay önce

Sanat dünyası Ünlüler çarkı diye saygı duyanlar gözde büyütenler uyanın. Sanatı bizim için degil, sanatı bizden bizi çalmak için yapan sürüdür. İçlerinde onlara uymak zorunda olanlar veya cehaletınden orada olan için sözüm yok. Bizden kültürümüzü ve evlatlarımızı çalıyorlar. Rol model alınacak bir tarafları yok, Eger alırsakda muslüman olma şansımız yok. Unutmayın üzerinde çok düşünmeye deger

konuk 6 ay önce

geçin bu insanları, konuşmaya değmez

Toplam 1 beğeni

Muzaffer Taşdemir 6 ay önce

İğrençsin ama uyanıklık yapmaya çalışıyorsun. Zaten sizin pazar prim için basitlik ve inkar

Toplam 2 beğeni

Beden işçisi 6 ay önce

Hastayım Şu bedenini kullanarak para kazanan insanların, zekadan bahsetmesine, biri de yine dudak hareketiyle ünlü olmuştu, çobanlardan oyunun değerli olduğunu iddia ediyordu, ya sen beynini kullanan bir insan mısın ki başkalarının beyniyle dalga geçiyorsun, küçümsediğin insanlar senden daha fazla beynini kullanıyor, zavallı. Levent Kırca vaktiyle bir mankene "sen askısın" demişti, zihinleri Olsa önce bunu kavrarlardı.

Toplam 1 beğeni

Şua 6 ay önce

Ya kim bunlar ya.def edin gitsinler bakal8m bunlari yurt disinda kim taniyor.ayrica bunu takip edenler hadi bu ve bunun gibiler insanliktan nasip almamis.sizin bu sozlere ragmen hala takop etmenize ne isim takilir siz soyleyin

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun