Ajda Pekkan Filistin zulmüne sert tepki! "Katliama lanet olsun"

İsrail'in Filistin'e karşı yaşattığı zulüm ve katliam günlerdir devam ediyor. Bu vahşet sonrası ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'da sosyal medya hesabından konuya dair duygularını ifade etti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından ortaya çıkan görüntüler kan donduruyor.  Son olarak İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalaması sonucu 500'e yakın kişi, hayatını kaybetti. Sanat dünyası bu vahşete sessiz kalmayıp tepkilerini dile getirirken Ajda Pekkan süren savaşa dair bir paylaşımda bulundu.

"KATLİAMA LANET OLSUN"

"Arap-İsrail savaşları ile başlayıp yarım asırdır devam eden, artık barış huzur gelsin diye umut ederken daha da dozu artan şiddete, katliama lanet olsun diyorum çaresizce…" diyen Ajda Pekkan paylaşımın devamında şunları yazdı:

"HABERLERİ İZLERKEN KALBİM SIKIŞIYOR"

Doğduğu topraklar kaderi olan milyonlarca çaresiz mazlum adına, bu işleri bu noktaya getiren, hırsları ve çıkarları uğruna, müdahale edecek gücü olup da sessiz ve kayıtsız kalan insanlığa lanet olsun diyorum. Çok üzgünüm, haberleri izlerken kalbim sıkışıyor, üzülmekten yorgun düşer ya insan işte tam böyle hissediyorum. Filistin’de yaşananlar kabul edilemez, dünyanın gözü önünde yapılan kıyım ve hatta soykırım hazmedilecek gibi değil. Üzülmekten, kınamaktan lanetlemekten başka elimizden bir şey gelmemesi daha da ağır bir üzüntü… Tüm günahsız mazlumların Allah yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla, onlara bu acıları bu hayatı layık gören insan müsveddeleri elbette insanlık tarihinin kara lekesi olarak tarih sayfalarında yerini alacaktır."

Ajda pekkan

Ajda pekkan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ağız eğerek ünlü olan Banu Parlak'tan skandal hareket: İsrail'i kınayanlarla resmen alay etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 6 ay önce

tebrikler artık kendini toparla ve abudik gubudik kıyafet ve ortamlardan uzaklaş beklemediğim çıkış yaptın

ÖMER FARUK 6 ay önce

AJDA PEKKAN Hanfendi gerçekten size yakışanı ve olması gerekenleri açık bir yüreklilikle söylediniz.Az bile Teşekkür ederim.hislerimize tercüman oldunuz.Eksik olmayın.ALLAH tan o İT rail terörist siyonist katiller sürüsü yahudiler kahrolsunlar.Lanet olsun... banu karanlık geri zekalısınada biraz aklını kullan da nerede durulması gerektiğini öğren.Hiç bir FİLİSTİNLİLERİN senin gibi İT railleri kınamasını beklemiyor.ayarsız dengesiz vijdansız kalpsiz.Sen de bir gün gelir Filistinlilerin yaşadığını yaşarsın umarım......