Selahattin Taşdöğen'den insanlıktan çıkaran Filistin yorumu: Araplardan nefret ederim

İsrail'in 2 buçuk milyondan fazla sivilin yaşadığı Gazze'de uyguladığı vahşet tüm dünyanın tepkisini çekerken oyuncu Selahattin Taşdöğen verdiği röportajda insanları çileden çıkaracak sözler sarf etti. Taşdöğen, “Bir bakıma bu Filistin halkı bunu hak ediyor. Topraklarını sattılar. Araplardan nefret ederim zaten.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırıları 15'inci gününde devam ederken bazı sözde sanatçılarda tepki çeken ifadeler kullandı. Filistin halkının İsrail tarafından katledilişini görmezden gelen oyuncu Selahattin Taşdöğen, asılsız "Filistinliler toprak sattı" yalanı üzerinden skandal ifadeler kullandı.

İsrail'in arkasında ABD'nin olduğunu ifade eden Taşdöğen:

"Her türlü savaş bizim ülkemizi etkiliyor. Zaten biz 40 yıldır savaşıyoruz, savaşın bizzat içindeyiz. Kuzeyimizde savaş var, güneyimizde bitmeyen bir savaş var. Kan dökülmesi, güçlü tarafların güçsüzler üzerinde hegemonya kurması, hastaneleri bombalaması, çocukların, kadınların, bebeklerin ölmesi kabul edilebilir bir şey değil. İsrail çok büyük bir suç işlemiştir cezasını çekmelidir diye düşünüyorum. Arkasında Amerika denilen ülke var, birleşememişte Birleşmiş Milletler topluluğu var. Bunların hepsinin kulakları kapalı 3 maymunu oynuyorlar. Çok büyük bu İsrail projesi. Orada büyük bir insanlık dramı yaşanıyor da Filistin acaba Türkiye'yi tanımış mıdır? 74 harekâtında Filistin halkı tanımadı. Yunanistan'ı tanıdılar Rumların tarafına geçtiler, Ermeniler'in tarafına geçtiler. Hiçbir zaman Türklerin arkasında olmadılar. İnsanen, vicdanen çok rahatsızım tabi ki orada çocuklar, bebekler katlediliyor. 'Hayır' diyorum ama bir bakıma da bu Filistin halkı, bu Araplar bunu hak ediyor yani. Sen kendi topraklarını İsraillere sattın, mal sahibiydin şimdi kiracı oldun. Niye sattın? Her şey para demek değil demek ki. Vatan eğer vatansa kanını döktüysen o senin vatanındır. Bizim başımızda bir Mustafa Kemal Atatürk vardı, onların da öyle bir Atatürk'leri yok keşke olabilseydi. Bütün Arap toplulukları neredeler? Neden acaba Filistin'e yardımcı olmuyorlar. Irkçı değilim ama Araplardan nefret ederim. Allah oradakilerin yardımcısı olsun. Sokağa çıkıp da Mehmetçik Gazze'ye diyenler öncelikle buyursunlar yolları açık kendileri gitsinler orada bir savaşsınlar bakalım görelim. Kendileri askere bile gitmiş değillerdir onların. Beni ilgilendiren bir olay olursa kanımın son damlasına kadar kendi ülkemde bayrağımı ve toprağımı savunur, savaşırım."

Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna mesaj: Bunlar sülalece korkak

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna mesaj: Bunlar sülalece korkak
Filistin'den yürek ısıtan görüntüler: Yaşama sevincimizi elimizden alamayacaklar!

İLİŞKİLİ HABER

Filistin'den yürek ısıtan görüntüler: Yaşama sevincimizi elimizden alamayacaklar!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 48

Reyhan 6 ay önce

Aklınca reklamını yapıyor parasız kalmışdır

Faruk 6 ay önce

Bana tipini göster sana kim olduğunu söyleyeyim adamda ki tipe sıfata baksanıza bu tipten başka ne beklenirki

GAKKO23 6 ay önce

Selo saçmalıyor dikkate almayın

Toplam 1 beğeni

Adalı 6 ay önce

Sen sevilecek insan olmadığın için senin sevmediklerin sevecek demektir

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 6 ay önce

Araplardan nefret edemem ,çünkü mensubu olduğum Islam dininin lideri olan Sevgili Peygamberim de onlardan çıkmıştır, Allah öyle nasip etti,..Arapların o tarihte öyle bi kararı neden aldı aldı mi bilmiyorum ,fakat bastakilerin yanlış kararı veya müslümanın bazı zamanlar yaptıkları hata günahlar, Islamın veya müslümanların çoğunun kusuru değildir bunu anlayın artık..Aynı dinden olan dünya Yahudileri birbirine kenetleniyor bizde ve dünya müslümanları ülke bazında bile birlik beraberlik olamıyor..Onların derdi sadece Filistinle sınırlı kalacak zannedenlerin tarihteki herseyden güya haberi var fakat Siyonistlerden ve Siyonizmden haberi yok..Bu nasıl tezat birşey..

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun