Somer Sivrioğlu'nun restoranına ait adisyon gündem oldu!

Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun restoranına ait olan adisyon sosyal medyada gündem oldu. Bir kullanıcı tarafından paylaşılan adisyon fiyatı birçok kişi tarafında fazla bulundu.

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyeliğini üstlenen Şef Somer Sivrioğlu, restoranına ait bir adisyon ile gündeme geldi.

DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET!

Twitter'da 'Zam Haber' isimli profil tarafından paylaşılan ve Sivrioğlu'nun restoranına ait olduğu görülen adisyon, sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan adisyona göre hesap 5 bin 775 TL tuttu. Öte yandan adisyonda servis ücretinin 525 TL yazıldığı görüldü.

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

Kimi kullanıcılar ödenen ücreti fahiş bulurken, kimi kullanıcılar ise hesabın normal olduğunu savundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ümit Erdim'den tebessüm ettiren anlar! 'Abi yaşlandık be'

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Hakan 6 ay önce

reklam kokan hareketler bunlar. çıkışta fiyat kesin az bulmuştur. veya gitmeseydin. ne sandın ki. 3 - 5 kuruşa mı kalkacağını sanıyordun. herşeyin bedeli var. sadece adisyonu yayınlamak ilave 3.000 tl alınması lazım. fiyat az bile çıkmış.

engin 6 ay önce

millet kafayı yemiş. Bizim ülkede acilen kazançtan vergiyi daha fazla alma yapılmalıdır.Yakıttan vergi düşmeli. Zenginden daha çok olacak şekilde vergi payı kazancayayılmalıdır. zengin çok zengin. Parayı nereye harcayacağını şaşırıyor.Bu tip işletmeler maliye tarafından sıkı kontrol altına alınmalı vergilerini düzgün veriyorlarmı diye

Veli 6 ay önce

Adam zorlami satiyor