Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken Kur'an paylaşımı! "Ben bir Müslümanım"

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Kur'an-ı Kerim paylaşımında bulundu. "Ben bir Müslümanım" sözleri ile dikkat çeken Subaşı, takipçilerini şaşırttı.

Sosyal medyada yaptığı her hareketle olay olan Şeyma Subaşı, son olarak eski eşi Mohammed Alsaloussi ile boşanmasıyla gündem olmuştu. Tüm gözlerin Şeyma Subaşı'ya çevrildiği zaman Subaşı, sosyal medya hesabından Kur'an'dan bir ayet paylaşmasıyla dikkatleri üzerine çekti. "Ben bir Müslümanım" diyen Subaşı takipçilerini şaşırttı.

Şeyma Subaşının Kuranı Kerim paylaşımı

Şeyma Subaşının Kuranı Kerim paylaşımı

"BEN BİR MÜSLÜMANIM"

Instagram hesabı üzerinden Kur'an-ı Kerim'den bir sayfa paylaşan Şeyma Subaşı, "Ben bir Müslümanım ve Allah'ın yazdığı her şeye, peygamberlerin bütün sözlerine gerçekten inanıyorum. Her şeyin Kur'an'da anlatıldığı aşikar ve bu bende tarifsiz bir huzur ve adalet duygusu, iyiliğe inanma, iyi olma motivasyonu getiriyor. Kur'an'da Allah'ın ilahi hikmeti parıldar, bizi doğruluk ve anlayış yoluna yönlendirir. Bu duygu gerçekten kelimelerin ötesinde beni alçakgönüllü kılan derin bir bağ. Belki çok bilgili bir insan gibi görünmüyorum ama bu manevi yolculuk kişisel gelişim ve sarsılmaz inançla dolu bir yolculuk. Bu yüzden umarım yakınımdaki herkes benim hissettiklerimi anlayabilir, hissedebilir ve üzerinde düşünebilir. Bu çok derin bir sevgidir ve bu sevgilinin temelinde her şeyin yaratıcısı olan Allah vardır." notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken paylaşım! "Göz açıp kapayıncaya kadar geçti"​

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Gakkom 6 ay önce

Şaşılacak bir durum yok. Tebrik ve takdir ediyorum Şeyma Hanımı. İşte bu, mutlu olabildiğin gibi yaşa güzellik