Cemal Hünal Gazze'ye yönelik saldırılarla ilgili konuştu!

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra verdiği röportajlar ile de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Cemal Hünal, bu kez muhabirlerin sorularını yanıtlamayacağını söyledi. Ünlü oyuncu Filistin Gazze'ye yönelik yapılan saldırılara dikkat çekerek "Çocukların öldüğü bir zamanda konuşmak istemiyorum. " dedi. Gazze'de yaşananlara ilişkin üzüntüsünü dile getiren Cemal Hünal, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Cemal Hünal, geçtiğimiz gün Bebek’te objektiflere takıldı. Yalnız başına sahilde gezintiye çıkan oyuncu, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı. Cemal Hünal, Gazze’de yaşanan saldırılara dikkat çekerek sorulara yanıt vermeyeceğini dile getirerek yalnızca yaşananlara dair üzüntüsünden bahsetti. 

Cemal Hünal

Cemal Hünal

"NE DESEM BOŞ!"

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra verdiği röportajlar ile de sık sık gündeme gelen Cemal Hünal, bu kez soru sormak için yaklaşan muhabirlere cevap vermeyeceğini dile getirdi. Ünlü oyuncu; İsrail'in asker, sivil, çocuk ve kadın gözetmeksizin düzenlediği insanlık dışı saldırısını muhabirlere hatırlatarak "Çocukların öldüğü bir zamanda konuşmak istemiyorum. Ne desem boş kalır." şeklinde konuştu.

Cemal Hünal

Cemal Hünal

GEÇTİĞİMİZ AY SÖYLEŞİ PROGRAMINA KONUK OLMUŞTU!

Kendine has giyim tarzıyla dikkat çeken Cemal Hünal, geçtiğimiz aylarda bir söyleşi programına konuk olmuş ve samimi açıklamalarda bulunmuştu. Issız Adam filmiyle oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu Issız Adam rolüne nasıl seçildiğini o program sırasında anlatmıştı.

Cemal Hünal

Cemal Hünal

"BİRDEN KENDİMİ SETTE BULDUM"

Cemal Hünal, verdiği röportajda "Ulak filminde Yetkin Dikinciler'in alt dublörüydüm, birden rolü kaptım. İlk rolüm hikayenin içerisindeki masalsı karakterdi. O dönem Nişantaşı'nda restoran çalıştırıyordum. Ulak'tan sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak'ı restorana davet ettim. 'Issız Adam'dan bahsetti bana. Daha senaryoyu yazmamıştı ama restoranda sahne sahne anlattı. 'Bu filmde oynar mısın?' diye sordu, 'Evet' dedim. Birden kendimi sette buldum." ifadelerini kullanarak rolün hayatındaki öneminden bahsetmişti. 

 

Fettah Can batının ikiyüzlülüğüne ateş püskürdü: İsrailliler isimleri Filistinliler sayılarla

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can batının ikiyüzlülüğüne ateş püskürdü: İsrailliler isimleri Filistinliler sayılarla
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 7

sultan 6 ay önce

insan evladı her zaman her yerde İNSANDIR teşekkürler

Toplam 1 beğeni

Misafir 6 ay önce

Vah vah.!!! Ünlüler üzülünce bir başka oluyor canım, Filistinde can veren bebekler, üzmeyin şu ünlüleri.!!!

Dur 6 ay önce

Gercekten kral bir insansin

Toplam 1 beğeni

Osmanlı77 6 ay önce

insan olan oyuncularda varmış helal olsun

Toplam 1 beğeni

Tepki 6 ay önce

Yuvarlayın yuvarlayın,kartopu gibi bir şey bu.Üzerinize çığ olur düşer piyasadan silinir,gideriz diye biriniz laf edemezsiniz..!?

Yorumların Tümünü Okuyun