Filiz Akın oğluyla olan sevgi dolu anlarını paylaştı! Oğlu bakın kim çıktı...

Sinemanın dört yapraklı yoncası olarak bilinen isimlerinden Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu ile olan anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Arka Sokaklar dizisinde Engin karakteri ile tanınan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu, set yoğunluğundan görüşemediklerini dile getirdi. Anne oğulun sosyal medya paylaşımı beğeni rekoru kırdı. İlker İnanoğlu'nun Filiz Akın'ın oğlu olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen dizisi  Arka Sokaklar'ın yıldız oyuncularından İlker İnanoğlu, annesi Filiz Akın'ı ziyarete gitti. Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Filiz Akın, oğlunun ziyareti sırasındaki sevgi dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı. 1 yılın ardından anca görüşebildiklerini dile getiren Filiz Akın, paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu paylaşımı

Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu paylaşımı

"KEMOTERAPİ İÇİN DE MORAL OLDU"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık bahsettiren Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Filiz Akın paylaşımına, "İlker, İstanbul’da 'Arka Sokaklar' dizisinde oynadığı için uzunca bir ara (aylardır) görüşememiştik. Hepimiz gibi canım sıkkın ama beni güldürünceye kadar uğraşması, yarın kemoterapide (çene kemiğim birbirine kaynadığından dolayı) zorca bir diş tedavim var onun için de moral oldu…" notunu düştü. 

İlker İnanoğlu'nun annesine sarılarak 'Canım annem, bir tanecik annem' demesi ise ikilinin hayranları tarafından oldukça beğenildi. Uzun süredir görüşemediklerini söyleyen anne oğlun sevgi dolu anları binlerce yorum ve beğeni aldı. Filiz Akın'ın birçok takipçisi 'Ne kadar güzel Filiz hanım sevgiler saygılar sunarım', 'Harikasınız', 'Canımız Filiz akınımız severek izliyoruz filmlerinizi siz bir tanesiniz' gibi yorumlarda bulundu.

Hakkı Bulut'un mütevazi evi gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hakkı Bulut'un mütevazi evi gündem oldu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0