Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'den acı haber! Babası Cemal Yeşilmen vefat etti

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından acı bir paylaşımda bulundu. Yeşilmen'in 1.5 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in babası Cemal Yeşilmen, 25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele ediyordu. Hastalığa yenik düşen Cemal Yeşilmen vefat etti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. "Allah onu cennetine aldı, bu çok acı veriyor" sözleriyle acı gününü duyuran şarkıcı, cenaze için Adana'ya gitti.

Gül SunalİLİŞKİLİ HABERGül Sunal'dan yıllar sonra gelen Kemal Sunal itirafı! Askeriyede şaşırtan Kemal Sunal yasağı

ŞARKICI YELİZ YEŞİLMEN'İN BABASI VEFAT ETTİ

25 yıldır parkinson hastalığıyla mücadele eden ünlü şarkıcının babası son 1,5 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yeliz Yeşilmen bugün babasının vefat ettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Biricik Cemomuzu kaybettik bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1,5 aydır yoğun bakımda çok acı çekiyordu ve 25 yıllık parkinson hastası. Deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu."

Bir süredir ailesinin yanından ayrılmayan Yeliz Yeşilmen, babası için sık sık dua istiyordu. Vefat haberiyle sarsılan oyuncu bir süre buralarda olmayacağını duyurdu.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU!

Ünlü oyuncunun babası Cemal Yeşilmen'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Adana Kabasakal mezarlığına defnedilecek.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

aksaray 6 ay önce

eğerki adam islami bir hayat yaşamışsa elbette Allah cenneti vaad ediyor. yok adam islami bir hayat yaşamamışsa vay haline.

Ordulu 6 ay önce

Allah rahmet eylesin. Allah onu cennetine aldı. Buda bana acı veriyor. Diyor.. Eğer öyleyse sevinmesi lazım..

dmr 6 ay önce

bence ünsüz