İbrahim Selim'in sunacağı program belli oldu! Yeni sezonda...

Ekranların sevilen programı Kelime Oyunu, yeni sezonda yeni bir sunucuyla ekranlarda olacak. Sevilen programın sunuculuğunu uzun süredir TV ekranlarından uzak duran İbrahim Selim üstlendi.

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak duran başarılı oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, artık TV ekranlarına dönüyor. Yeni sezonda Kelime Oyunu programının sunuculuğunu yapacak olan oyuncu, yeni projesi için şöyle söyledi: "Kelime Oyunu, yıllardır ekranın kıymetli işleri arasında yer alıyordu. Bu işi bu sezon itibariyle devralmak benim için de ayrı bir heyecan. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz birlikte". 

Gül SunalİLİŞKİLİ HABERGül Sunal'dan yıllar sonra gelen Kemal Sunal itirafı! Askeriyede şaşırtan Kemal Sunal yasağı

KELİME OYUNU YENİ SEZONDA İBRAHİM SELİM'E EMANET

2023-24 sezonu boyunca Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu yapacak olan oyuncu bu programı çok kıymetli bulduğunu ve programın sunuculuğunu devraldığı için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Kelime oyunu programı 23 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün Teve2 ekranlarında olacak.

İBRAHİM SELİM KİMDİR?

1979 doğumlu oyuncu, sunucu ve seslendirme sanatçısı İbrahim Selim Hacettepe Üniversitesinde Biyoloji okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında tiyatro bölümünü okudu. Bir süre Ankara'da tiyatroculuk yapan oyuncu, daha sonra İstanbul'a yerleşti ve çeşitli tiyatro ve dizilerde rol aldı.

İbrahim Selim'in 2016 yılında sergilediği tek kişilik oyunu "Bunu ben de Yaparım" Afife Tiyatro Ödüllerince Yılın En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne layık görüldü. Selim, oyunculuğun yanı sıra YouTube programları, talkshow gösterileri ve podcast yayınları da yapmaktadır.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0