Beren Saat ve Nebahat Çehre’den nostaljik anlar! Firdevs Hanım ve Bihter yıllar sonra buluştu

İstisnasız her sene tekrar izlenen Aşk-ı Memnu dizisi, ikonik replikleri ile sosyal medyada sık sık gündem oluyordu. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi, bu kez hayranlarına nostaljik anlar yaşattı. Bir dönemin unutulmaz karakterleri Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Hanımı ve Bihter'ini oynayan Nebahat Çehre ve Beren Saat yıllar sonra bir araya geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk dizi tarihinin de en efsane dizilerinden biri olarak kalacak Aşk-ı Memnu dizisi, geçen yıllara rağmen adını sık sık duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda hayranlarına müjdeli bir haber veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra aynı projede yer alacaklarını duyurmuştu. Bu kez Aşk-ı Memnu dizisinin efsane karakterlerini oynayan Nebahat Çehre ve Beren Saat yıllar sonra buluşarak hayranlarına nostaljik anlar yaşattı. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Bir kuaförde karşılaşan Nebahat Çehre ve Beren Saat'in buluşma anları, sosyal medyada hızla yayılarak büyük beğeni topladı. Hayranları tarafından içten içe hep görülmesi istenilen o anne kız buluşması sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Birçok kişi Aşk-ı Memnu dizisinde oynadıkları Firdevs Hanım ve Bihter karakterlerini anarak eski görüntülerden paylaşımda bulundu. Ünlü ikilinin buluşma videosu binlerce yorum aldı. 

İşte, o nostaljik paylaşıma gelen bazı yorumlar;

Sinem Kobal'dan kızının doğum gününe özel paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan kızının doğum gününe özel paylaşım!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0