Murat Kekilli'den dikkat çeken açıklama! "Seve seve savaşırım"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça bahsettiren ünlü sanatçı Murat Kekilli, Filistin için barış çağrısında bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İlker Koç'un söyleşi programına konuk olan ünlü sanatçı, yaptığı çarpıcı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu. Murat Kekilli program sırasında, "Gazze için seve seve savaşırım" şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Verdiği röportajlar ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli, İlker Koç'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşi programına konuk oldu. Program sırasında  İsrail'in asker, sivil, çocuk ve kadın gözetmeksizin düzenlediği insanlık dışı saldırılara dair düşüncelerini dile getiren ünlü sanatçı, bu soykırıma karşı tepkisini ortaya koydu. Gazze için savaşa da gideceğini belirten Murat Kekilli, açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

"YANINIZDAYIZ"

5 Binden fazla sivilin hayatını kaybettiği saldırılara dair harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayan Murat Kekilli; "İnsanlar doğaçlama yapıyor artık, bir anda. O ölümleri görünce artık bir şeyler yapmak istiyorlar.. Kayseri'den Cilvegözü Sınır Kapısı'na giden bir grup genç, Gazze'ye savaşmak için oradaydı. Bana video attılar, 'Kimse bize yardım etmiyor, bizi anlamıyorlar, hakkımı helal etmiyorum' diyor. Ben de hemen menajerimin numarasını verdim, yanınızdayız, benim gençliğim de oralarda geçti dedim." şeklinde konuştu. 

Murat Kekilli

Murat Kekilli

"SEVE SEVE GİDERİM!"

Program sırasında İlker Koç'un sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, sosyal medyada Filist saldırılarına ilişkin yapılan yorumlara dikkat çekti. Murat Kekilli; "Bazen sosyal medyada diyorlar ya, 'Çok seviyorsan git savaş' diye. Seve seve giderim. 15 Temmuz'da ilk sokağa çıkanlardandım. İlk reflekslerim bu yöndedir hep. Dünya halkları bu katliama karşı ayaklanmış durumda. Bazı ülkelerde polis, protestocuları copluyor!" dedi.

Alişan'dan Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Suçsa yapacak bir şey yok

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Suçsa yapacak bir şey yok
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

şevket 6 ay önce

Murat Kekili bir aslan tam bir gönlü iman ve aşkla dolu sanatçımız