Müşerref Akay'ın yeğeni Şenay Akay'dan şok itiraf: "Podyumu hiç özlemiyorum"

Ünlü manken Şenay Akay, halası Müşerref Akay'la beraber "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına konuk oldu. Podyumları bırakan ünlü manken Şenay Akay, Kalaycıoğlu'nun Müşerref Akay'la ilgili sorularına verdiği cevaplarla şaşırttı.

"Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına halası Müşerref Akay ile birlikte konuk olan ünlü manken Şenay Akay, "Podyumu özlüyor musunuz?" sorusuna "Hayır, podyumu hiç özlemiyorum" şeklinde cevap verdi. Güzelliği ve fiziği ile zamanında adından bir hayli söz ettiren ünlü manken Şenay Akay, mankenliği bırakmıştı. Katıldığı programda mankenlik yaptığı döneme ilişkin halası Müşerref Akay'ın gölgesini hep üzerinde hissettiğini söyleyen ünlü manken, giydiği cüretkar kıyafetler nedeniyle halasından çok çekindiğini söyledi. Ünlü manken, halası Müşerref Akay'ın kıyafetleri dolayısıyla ona zaman zaman kızdığını itiraf etti.

Orçun İynemliİLİŞKİLİ HABEROrçun İynemli'nin eşinden kan donduran itiraf: Saksıda uyuşturucular yakalandı!

HALAM KIYAFETLERİM DOLAYISIYLA BANA KIZARDI

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Podyuma çıkmadan önce kıyafetleri gördüğünde 'halam görürse yandım ben' dediğin oldu mu?" sorusu üzerine "Demez olur muyum, hemen hepsine söyledim." diyen Şenay Akay, şöyle devam etti: 

"Halamın kıyafetten ziyade mesleğime ve bana her zaman çok saygı duydu. Halam bana her zaman gölgesini hissettirdi ama karakterime, mesleğime ve karakterime baskı kuracak ya da manipüle edecek şekilde yapmadı. Tamamen koruma kalkanı olarak yaptığı hissetti. Halamın derdi hiçbir zaman benim giydiğim kıyafet olmadı. Çok değerli modacı ve tasarımcılarla çalıştım. Halam bana hiçbir zaman 'bunu neden giydin?' diye kızmadı. Halam bana 'doğru yerde, doğru zamanda, doğru şekilde giymemişsin kızım' diyerek kızdı bana."

PODYUMLARI HİÇ ÖZLEMİYORUM

Bir dönem dillerden düşmeyen ünlü manken Şenay Atay, mankenliği bırakmasına ilişkin "podyumları hiç özlemiyorum" şeklinde konuştu. Podyumlardan neden uzaklaştığından bahsederken sakin aile hayatını daha çok arzuladığının altını çizen güzel manken, sözlerine şöyle devam etti:

"Elimi eteğimi çekmedim aslında. Ben işimi çok severek yaptım ama özellikle de bizim ülkemizde bu sektörün gerektirdiği şeyler biraz zor. Ben evimde olup huzurlu olmayı çok seven biriyim. Tercih etmedim diyebilirim. Evlilik hayatı, sakinlik, huzur, kendine dönme ve dinginlik daha iyi geldi. Ben uzun yıllar çalıştığım için aile özlemi çok çektim. Podyumu hiç özlemiyorum. Ben sektörün gerektirdiği şeyleri istemiyorum."

Öykü Gürman'dan hayranlarına sürpriz açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Gürman'dan hayranlarına sürpriz açıklamalar!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0