Gerard Pique, hayranlarını korkuttu! Feci şekilde boşluğa düştü

Shakira'yla 12 yıl süren evliliğinin ardından olaylı bir boşanma geçiren eski futbolcu Gerard Pique, geçtiğimiz gün talihsiz bir olay yaşadı. Barcelona'dan ayrılarak futbol kariyerine ara veren Gerard Pique, Kings League Americas projesine odaklanmıştı, Program sırasında hayranına imza vermek isteyen ünlü isim, feci şekilde boşluğa düştü!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Barcelona'nın eski futbolcusu Gerard Pique, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yla boşanmasının ardından yaşadığı talihsiz olaylar ile gündeme gelmeye devam ediyor. 2022'nin Haziran ayında Shakira'yla yaşadığı olaylı ayrılık sonrasında Kings League Americas projesine odaklanan ünlü isim, yarışmanın sunumunu gerçekleştiriyor. Program çekiminde bir hayranına imza vermek için uzanan Gerard Pique, yürüdüğü sırada sahneden boşluğa düştü. 

GÖREVLİLER YARDIMINA KOŞTU!

15 yıl boyunca Barcelona'da forma giyen ve kulübün efsane isimleri arasında yer alan Gerard Pique, geçtiğimiz sezonun devre arasında futbolu bırakarak yeni projesi Kings League Americas'a ağırlık vermişti. Kings League Americas'ın sunumunda yer alan Gerard Pique, hazırlık esnasında kendisine seslenen bir hayranına imza vermek istedi. Aynı süre içerisinde telefonla konuşmaya devam eden eski futbolcu, sahnenin hemen yanındaki boşluğu fark etmeyerek boşluğa düştü. Görevlilerin eski futbolcunun yardımına koştu.

 Gerard Pique

Gerard Pique

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU!

Pique'nin düştüğü ana dair görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı ve binlerce yorum aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Shakira'yla olan olaylı boşanmalarına dikkat çekerek 'hakkettiğini' dile getirdi. Bazı hayranları ise sağlığından endişe ederek nasıl olduğunu soran yorumlarda bulundu. 

Sinem Kobal en çaresiz hissettiği anı açıkladı! Kenan İmirzalıoğlu hakkında itiraf

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal en çaresiz hissettiği anı açıkladı! Kenan İmirzalıoğlu hakkında itiraf
Seda Bakan 38'inci yaş gününü kutladı! Tarzıyla dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan 38'inci yaş gününü kutladı! Tarzıyla dikkat çekti
Şarkıcı Emirkan eşiyle birlikte sokak ortasında saldırıya uğradı! Eşini korumak isterken...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Emirkan eşiyle birlikte sokak ortasında saldırıya uğradı! Eşini korumak isterken...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0