Hande Erçel'in sosyal medya paylaşımları artık ücretli! Bakın ne kadar

"Bambaşka Biri" dizisinde Burak Deniz'le beraber başrolleri paylaşan Hande Erçel, artık sosyal medyada abonelere özel paylaşımlar yapacak. Erçel'in abonelik ücreti bakın ne kadar...

Sosyal medya hesabında 31 milyon takipçisi olan Hande Erçel, hesabını çok aktif kullanmasıyla ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son dönemde Bambaşka Biri dizisinde, Burak Deniz'le beraber rol alan Hande Erçel, güzelliği ve oyunculuğu ile sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde dizide sergilediği oyunculuğuyla gündeme gelen Erçel, oyunluğunu beğenenler ve beğenmeyenler arasında tartışma konusu olmuştu. Güzel oyuncu Erçel, sosyal medyada yeni bir uygulamayı kullanmaya başladı. Artık sosyal medyada özel paylaşımlar yapan Erçel'in abonelik ücreti, duyanları şaşırttı. İşte detaylar...

hande erçel

hande erçel

Seda Bakan 38İLİŞKİLİ HABERSeda Bakan 38'inci yaş gününü kutladı! Tarzıyla dikkat çekti

ARTIK ABONELERE ÖZEL PAYLAŞIMLAR YAPACAK

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile olan beraberliğiyle de gündemden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medya hesabında yeni bir özelliği kullanmaya başladı. Artık abonelere özel paylaşımlar yapacak olan Erçel'in abonelik ücreti duyanları şaşkına uğrattı.

hande erçel

hande erçel

Bundan sonra Erçel'in paylaşımlarını görmek isteyenler, aylık ödeme yapmak zorunda kalacak. Oyuncu Erçel'in sosyal medyada özel paylaşımlarını görmek için, kullanıcıların aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekiyor.

hande erçel

hande erçel

Daha önce bu özelliği Şeyma Subaşı da kullanmıştı. Subaşı'nın abonelere özel paylaşımları başta 69.99 TL iken sonrasında 119.99 TL'ye çıkartılmıştı.

Suzan Sabancı ve 28 yıllık eşi Haluk Dinçer boşandı! Tek bir ricada bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Suzan Sabancı ve 28 yıllık eşi Haluk Dinçer boşandı! Tek bir ricada bulundu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0