İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturmasının yankıları sürerken Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken bir hamle geldi. Hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında olduğunu söyleyen Subaşı, sosyal medya hesabından Kur'an-ı Kerim paylaşımı yaptı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen geniş çaplı uyuşturucu soruşturmasının yankıları sürüyor.

Soruşturma kapsamında, kamuoyunda tanınan birçok isim hakkında işlem yapılıyor. Şevval Şahin, Saadettin Saran, İrem Sak, Danla Biliç, Ela Rümeysa Cebeci, Aleyna Tilki, İsmail Ahmet Akçay, Eser Küçükerol ,Mehmet Güçlü, Mert Vidinli ve Melisa Döngel gibi isimlerin yanı sıra listede ünlü fenomen Şeyma Subaşı da yer alıyordu.
'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan yakalama kararı çıkarılan Şeyma Subaşı, uzun süre sessizliğini korumuş ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yurt dışında olduğunu söylemişti.

KUR'AN- KERİM PAYLAŞIMIYLA ÇOK KONUŞULMUŞTU
"Şu anda yurt dışındayım. Kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğüm zaman daha detaylı bir açıklama yapabileceğim." diyen Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim paylaşması ise tartışmalara neden olmuştu.

BENZER BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ
Ünlü isim, söz konusu paylaşımın ardından bir kez daha Kur'an-ı Kerim okuduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kur'an-ı Kerim'den bir sayfayı takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Ben değişmedim; sadece kalbimin yönü derinleşti. Allah herkese bu hali nasip etsin" notunu yazdı.

Subaşı'nın yeni paylaşımı yine akıllarda soru işaretine sebep oldu.
serdar 1 ay önce
deniz seki de uyuşturucudan yatarken içeride namaza başlamıştı. Sonrasında orucu bozmuştu, bakalım, görelim, olay ciddi diye mi, halisane mi?
Şenol 1 ay önce
Kur'an okuyamaz diye bir kanun yok kuran okuyor diye ulemada olduğu Yok öğrenmek için okuyor belki nasip olacak doğru yolu bulacak belki Allah nasip edecek
Doğrucu Davudt 1 ay önce
Hidayet Rahman ve Rahim olan Allahın elindedir dilediğine nasip eder kurtuluşa erdirir....
Emekli mühendis 1 ay önce
Biz iyi niyetli olarak düşünürüz, İnşallah pis işlerle işi yoktur, varsa bile pişman olmuştur. deriz.
Ermiş 1 ay önce
geleceği şüpheli ben gelmeyeceğine eminim vatandaşlıktan çıkarılabilir, uyuşturucu kullandıysa 1 seneye ihtiyacı var