Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den büyük sürpriz!

Aile dizisi ile gözlerin üzerinde olduğu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni yaşına eşi Başak Dizer'in büyük sürprizi ile girdi. Arkadaşlarının ve yakın dostlarının bulunduğu parti Başak Dizer'in Kıvanç Tatlıtuğ'a bakışları gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyunculuğu ile adından söz ettirmeyi başaran Kıvanç Tatlıtuğ, 40 yaşına bastı. Kıvanç Tatlıtuğ, yeni yaşına eşi Başar Dizer'in hazırladığı sürpriz bir organize ile girdi. Birçok ünlü ismin akın ettiği doğum günü partisinde renkli görüntüler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan, Birkan Sokullu, Demet Akbağ, Fulya Terim ve kızı Buse Terim, Ece Sükan, Elçin Sangu, Burak Yamantürk, Nail Gönenli, Ece Yörenç, Kerem Çatay, Zeynep Beşerler, Deniz Marşan, Didem Soydan, Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı gibi isimler katıldı.

KIvanç Tatlıtuğ

KIvanç Tatlıtuğ

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE 200 KİŞİ KATILDI

Saat 20:00 gibi başlayan doğum günü partisinden eğlenceli anlar sosyal medya hesabına yansırken Kıvanç Tatlıtuğ'un Başak Dizer için yaptığı konuşma ve çiftin birbirlerine aşk dolu bakması da dikkatlerden kaçmadı. 200 kişiye yakın kişinin katıldığı söyledi.

Hollywood'un en ünlü menajeri Maka Dakhil İsrail'i eleştirince işinden kovuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'un en ünlü menajeri Maka Dakhil İsrail'i eleştirince işinden kovuldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0