Yeni dizisine hazırlanan Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu! Bakın o isim kim çıktı?

Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alacağı yeni dizi Gaddar'da, Ulusoy ile başrolü paylaşacak isim belli oldu. Uzun süredir dijitalde yer alan ünlü oyuncunun televizyondaki yeni dizisindeki partneri bakın kim çıktı? İşte o isim...

Yer aldığı sayısız projelerle büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy son dönemlerde internet dizisi ve filmleriyle de adından sıklıkla bahsettiriyor. "Adını Feriha Koydum, İçerde, Medcezir, Hakan: Muhafız, Terzi, Yeşilçam" gibi ses getiren birçok yapımda yer alan ve oyunculuk başarısıyla büyük çıkış yakalayan Ulusoy şimdilerde yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. "Gaddar" adlı dizi ile ekranlara dönüş yapacak olan ünlü oyuncunun yeni partneri de belli oldu.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy bölüm başına resmen 2 milyon TL kazanacak!İLİŞKİLİ HABERÇağatay Ulusoy bölüm başına resmen 2 milyon TL kazanacak!

O İSİM BELLİ OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; izleyicisi ile buluşmak için hazırlanan dizi Gaddar'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, Hürer Ebeoğlu'nun ise kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizide ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacak isim genç oyuncu Sümeyye Aydoğan oldu. Dizi Aydoğan'ın oynayacağı Aydan karakteri ile birbirine çok güçlü bağlarla bağlı Çağatay Ulusoy'un oynayacağı Levent karakterinin arasındaki ilişkiyi anlatacak.

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan

BİRÇOK DİZİDE BAŞROL OYNADI

"Duy Beni, Dönence, Taçsız Prenses" ve BluTV'de yayınlanan "Magarsus" dizisindeki rolleriyle büyük beğeni toplayan 24 yaşındaki genç oyuncu oyunculuk performansı ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aydoğan, dizide başrolü paylaşacağı Çağatay Ulusoy'un eskiden birliktelik yaşadığı Serenay Sarıkaya'ya olan benzerliği ile de anılıyor.

Sümeyye Aydoğan

Sümeyye Aydoğan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

40 yaşına basan Kıvanç Tatlıtuğ yeni yaşını eşi Başak Dizer ve arkadaşlarıyla kutladı!

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı filmden yeni kareler geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı filmden yeni kareler geldi!
Acun Ilıcalı kızı Melisa Ilıcalı'nın doğum gününü işte böyle kutladı! "Babanı hiç üzmedin"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı kızı Melisa Ilıcalı'nın doğum gününü işte böyle kutladı! "Babanı hiç üzmedin"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0