Hülya Koçyiğit'i yıkan ölüm haberi! Jeyan Mahfi Tözüm son yolculuğuna uğurlandı

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, kariyerinde sesiyle önemli bir yere sahip olan Jeyan Mahfi Ayral Tözüm'ü kaybetti. Vefatı sanat camiasını yasa boğan Jeyan Mahfi Ayral Tözüm son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilçam'da rol alan Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın gibi tüm aktrisleri seslendiren ve sesi özellikle Hülya Koçyiğit ile çok yakıştırılan duayen dublaj ve tiyatro sanatçısı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm 94 yaşında hayatını kaybetti.

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ünlü dublaj sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

"YEŞİLÇAM'IN SESİ GİTTİ"

Annesinin hayatını kaybetmesiyle birlikte Yeşilçam'ın sesinin gittiğini belirten Filiz Tözüm, "Tabii ki de hem benim adıma hem Türkiye adına çok büyük bir üzüntü. Yeşilçam'ın sesi gitti. Ama çok güzel bir ömür sürdü. Annem 6 yaşından beri alkışlanıyor. 96 yaşında kalbi durdu, alkışlarla yaşadı son gününe kadar sağlıklıydı ama maalesef kalbi durdu. Tiyatro camiasından, dublaj camiasından bir çok isim geldi. Yalnız bırakmadılar ama gönül isterdi ki özellikle tiyatro camiası hayattayken onu yalnız bırakmasaydı. Annem tiyatro camiasına küskün gitti" ifadelerini kullandı.

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Yer aldığı projeler nelerdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?İLİŞKİLİ HABERJeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Yer aldığı projeler nelerdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm'ün vefatının ardından Hülya Koçyiğit'ten bir paylaşım geldi. Koçyiğit, rol aldığı ilk film olan Susuz Yaz'dan itibaren 100'den fazla filminde kendisini konuşan ve kariyerinde önemli bir yere sahip olan duayen sanatçı için şu ifadeleri kullandı:

"Türk tiyatrosunun önemli bir değeri, Türk sinemasında sesiyle yaşayan bir efsaneydi Jeyan Mahfi Tözüm. Sesiyle hepimizin kariyerinde önemli bir yere sahip müthiş bir kadındı. Jeyan Abla, çok çok üzgünüm. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum."

 

Bahar Öztan ikinci kez ameliyat oldu: Dualarınız o kadar iyi geldi ki

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Öztan ikinci kez ameliyat oldu: Dualarınız o kadar iyi geldi ki

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

huuhuu 6 ay önce

tam bir islam düşmanı kadındı oynadığı filmlere bir bakın