Yalı Çapkını dizisinden apar topar ayrılmıştı! Cemre Gümeli'den manidar paylaşım geldi

Yeni sezonuyla ekranlara dönüş yapan ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın kadrosuna giren ünlü oyuncu Cemre Gümeli diziden diziden ayrıldı. Diziden apar topar çıkan genç oyuncudan gelen manidar paylaşım ise dikkat çekti.

Büyük ilgiyle takip edilen dizi Yalı Çapkını koca bir sezonu geride bırakarak yeni sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu kadrosuyla da büyük ilgi çeken dizi yeni sezonda kadrosundaki değişikliklerle de sık sık gündeme geliyor. Diziye yeni sezonda Ferit'in fizyoterapisti Talih olarak giriş yapan ünlü oyuncu Cemre Güneli apar topar kadrodan ayrıldı. Gümeli'nin diziden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı.

Cemre Güneli

Cemre Güneli

Yalı Çapkını dizisine sürpriz transfer! Cemre Gümeli kadroya dahil olduİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını dizisine sürpriz transfer! Cemre Gümeli kadroya dahil oldu

"MESLEKTAŞLARIMIN YAŞADIĞINI BU SEFER BEN YAŞADIM"

"Bay Yanlış, Elimi Bırakma, Tatlı İntikam, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı" gibi başarılı yapımlarda yer alan ve son olarak yer aldığı Yüz Yıllık Mucize adlı dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan genç ve güzel oyuncu Cemre Gümeli, Yalı Çapkını'nda kısa süreli rol aldı. Bu kısa süreli rolün ardından apar topar kadrodan çıkarılan Gümeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Genç oyuncunun manidar paylaşımı gündem oldu.

Cemre Güneli Yalı Çapkını

Cemre Güneli Yalı Çapkını

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan haber var!

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan üzücü haber: Lösemiyim

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan üzücü haber: Lösemiyim
Burak Özçivit'in Ronaldo paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in Ronaldo paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!
Bu hafta hangi filmler vizyonda ve hangi tiyatrolar sahnelenecek?

İLİŞKİLİ HABER

Bu hafta hangi filmler vizyonda ve hangi tiyatrolar sahnelenecek?
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0