MasterChef'te görünmez kaza! Danilo Şef yürekleri ağza getirdi

MasterChef All Star yarışması dün akşam yayınlanan bölümüyle sevenleriyle buluştu. Kaptanlık için yarışan yarışmacılar heyecan dolu anlar yaşatırken Danilo Şef'in geçirdiği görünmez kaza yürekleri ağza getirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef her geçen gün daha da heyecanlı bir hal almaya başladı. Birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacılar kaptanlık için yarıştı. Somer şef, Mehmet şef ve Danilo şef yapılan lezzetleri değerlendirirken Danilo Zanna'nın bir anlık kayıp düşmesi herkesi panikletti.

DANİLO ŞEF YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

15 yarışmacı dün akşamki bölümünde pizza için yarıştı. Birbirinden lezzetli ve farklı pizza yapan yarışmacılar şefler tarafından değerlendirilirken Danilo Zanna elindeki pizza ile yere düştü.

Panik olan yarışmacılar Danilo Zanna'nın iyi olduğunu görünce stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan haber var!

Bahar Öztan ikinci kez ameliyat oldu: Dualarınız o kadar iyi geldi ki

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Öztan ikinci kez ameliyat oldu: Dualarınız o kadar iyi geldi ki
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

zenksi 5 ay önce

iyi olmuş

Halk insanı 5 ay önce

ne kazası bilerek yaptı ananaslı pizza dalga geçtikmeri için