Özcan Deniz’in Cumhuriyet’i kutlamadığı iddia edilmişti! Sosyal medyadan açıklama

Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in Cumhuriyetin 100. yılını kutlamadığı, marşı seslendirmediği ve sanatçının izleyicilerin tepkisini çektiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddialardan sonra Deniz'den açıklama geldi.

Şarkıcı Özcan Deniz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması için Kuzey Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıktı. ünlü şarkıcının Cumhuriyetin 100. yılını kutlamadığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, izleyicilerin ünlü şarkıcıyı yuhaladığı ve çatal bıçaklarla protesto ettiği ileri sürüldü.

ÖZCAN DENİZ'DEN AÇIKLAMA!

Özcan Deniz söz konusu paylaşımında Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamadığının bir yalan olduğunu, finaldeki 10. yıl marşını okuyamamasının ise kendisiyle şefinin birbirlerini yanlış anlamalarından kaynaklı bir organizasyon kargaşası olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLAMADIĞIM KOCA BİR YALAN"

"28 Ekim Kıbrıs'taki oteldeki konserimde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttır. 30 Ekim'de setim başlıyor olmasına rağmen, Filistin'de yaşananlardan dolayı karalar içinde sahneye çıkmama rağmen bu özel geceyi iptal ettirtmedim.

"BİNE YAKIN İZLEYİCİDEN BİRİLERİ KAYDETMİŞSE YAYINLAMALARINI RİCA EDİYORUM"

Ömrümde bir kere daha yaşayamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim. Konser kaydı yapılmadığı için görüntülere ulaşamıyorum. Fakat konsere gelen bine yakın izleyiciden birileri, ilk şarkıdan hemen sonra ve program sonunda yaptığım içi dolu, laf olsun diye değil gerçek duygularımı aktardığım uzun Cumhuriyet konuşmamı ve de kutlamamı kaydetmiş ise yayınlamalarını rica ediyorum.

"FİNALDEKİ 10. YIL MARŞINI OKU(YA)MAMAM, ORGANİZASYON KARGAŞASI"

Finaldeki 10. yıl marşını oku(ya)mamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır. Fakat kutlamamış değilim. Aksine içten ve de alkışlarla sürekli kesilerek yaptığım Cumhuriyet konuşmam ve de kutlamama gelen tüm izleyici şahittir. Kaydına ulaştığımda paylaşacağım. Sevgiler."

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi son görüntüsüyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi son görüntüsüyle şaşırttı!
Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'dan dikkat çeken Norm Ender çıkışı! 'Hatırlatmak istedim'

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'dan dikkat çeken Norm Ender çıkışı! 'Hatırlatmak istedim'

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Murat 6 ay önce

İsrail de verdiği konseri unutmadık.

misafir 6 ay önce

okur okumaz kime ne