Murat Dalkılıç'tan hayranlarını korkutan haber! 8.kez ameliyat masasına yattı

Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç'tan hayranlarını üzen haber geldi. Daha önce 7 kere ameliyat olan Dalkılıç 8.kez ameliyat oldu.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından 8.kez ameliyat olduğunu duyurdu. Daha önce ilkokuldan beri burnundan operasyon geçirdiğini söyleyen Dalkılıç, burnundan 8'inci ameliyatını oldu.

8'İNCİ AMELİYATINI OLDU

"Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum" diyen Murat Dalkılıç, 8'inci kez ameliyat oldu.

Operasyon geçirdiğini sosyal medya hesabından duyuran Murat Dalkılıç, kendisine gelen çiçekleri "Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür" notuyla yayımladı.

"BENİM BİR HASTALIĞIM VAR"

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz yıllarda bir estetik itirafında bulunmuştu. 40 yaşındaki şarkıcı, "Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu" demişti.

Dalkılıç, ayrıca "Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin lüks araçlarına polis el koydu!

 

 

 

 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0