Emrah'tan ilginç ödeme taktiği: Konser karşılığı pırlanta taş!

'Boynu Bükükler' ve 'Ayrılamam' albümleri ile bir dönem satış rekorları kıran ünlü sanatçı Emrah, önümüzdeki günlerde Dubai’de gerçekleşecek bir düğünde sahne alacak. Ünlü sanatçının, konser ödemesini pırlanta taş olarak alacağı öğrenildi.

Güçlü sesi ve unutulmaz parçalarıyla Türkiye'nin sevilen isimlerinden biri haline gelen ünlü sanatçı Emrah, müzik kariyerinin 40'ıncı yılını saygı albümüyle kutluyor. Uzun yıllardır geniş hayran kitlelerine ulaşan ünlü isim, önümüzdeki günlerde Dubai'de gerçekleşecek görkemli bir düğünde sahne almaya hazırlanıyor.

Emrah

Emrah

Uzun bir aradan sonra sevenlerine müzikal bir şölen yaşatmaya hazırlanan ünlü sanatçının, düğünde vereceği konser karşılığında pırlanta taşla ödeme yapılacağı öğrenildi.

Küçük Emrah

Küçük Emrah

Yaptığı yatırımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcıya verilecek pırlanta taşın kaç karat olduğu ise merak konusu haline geldi.

Emrah

Emrah

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Deniz Uğur'dan takdir toplayan İngilizce Gazze mesajı: Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır!

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı kızları Arzu Alara ile doğanın tadını çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı kızları Arzu Alara ile doğanın tadını çıkardı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0