Hayatını kaybeden Metin Uca son yolculuğuna uğurlanacak! Cenaze detayları belli oldu

Bursa'da bir etkinlik için çıktığı yolda araç kullanırken bilincini kaybetmesi sonucunda trafik kazası geçiren ve günlerdir yoğun bakımda olan Metin Uca'nın entübe edildiği öğrenilmişti. Sunucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uca'nın cenazesine dair detaylar belli oldu.

Televizyon programcısı ve sunucu olarak tanınan Metin Uca, Bursa'da bir etkinlik için aracıyla seyahat ederken bir kaza yaşamıştı. Araç kullandığı sırada bilincini kaybettiği ve bir ağaca çarparak durabildiği bilinen sunucunun, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınarak bir hafta boyunca yoğun bakımda kalacağı biliniyordu. Uca'nın sağlık durumuyla ilgili menajerinden yeni bir açıklama gelmişti. Dün gece saatlerinden üzen haber geldi. Uca'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Uca yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Metin Uca

Metin Uca

ZİNCİRLİKUYU MORGU'NA GÖTÜRÜLDÜ

Gece 01:30 sularında tedavi gördüğü Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Uca'nın cenazesi Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Burada otopsisi tamamlanan Metin Uca'nın cenazesi, avukatı ve yakınına teslim edilmesinin ardından Zincirlikuyu Morgu'na götürüldü.

Metin Uca hayatını kaybetti

Metin Uca hayatını kaybetti

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Sosyal medya hesabı üzerinde cenazeye dair detayları veren Uca'nın menajeri şu ifadeleri kullandı:

"Acı kaybımız Metin Uca cumartesi günü saat 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek veda töreni ile son yolculuğuna uğurlanacaktır. Cenazemiz ise pazar günü öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camii'nden alınarak Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir"

Metin Uca cenaze detayları

Metin Uca cenaze detayları

NE OLMUŞTU?

"METİN UCA'MIZI KAYBETTİK"

Acı haberi Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor." notuyla duyurmuştu..

ENTÜBE EDİLMİŞTİ!

Apar topar ameliyata alınan Uca'nın sağlık durumunun iyiye gittiği ve taburcu edileceği konuşuluyordu. Sunucunun yeniden fenalaştığı ve operasyona alındığı açıklanmıştı. Tedbir amaçlı entübe edilen Uca için kritik 72 saate girildiği söyleniyordu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Uca'nın menajeri şu ifadeleri kullanmıştı:

"Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca'nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; umudu kaybetmemek. Umudu kaybetmeyeceğiz"

Metin Uca entübe edildi

Metin Uca entübe edildi

NE OLMUŞTU?

"KRİTİK 24 SAATİ ATLATMAYI BEKLİYORUZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden sunucunun sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara paylaşımında "3 Kasım saat 15.15'te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca'yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz. Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım." ifadelerine yer vermişti.

Metin Uca sağlık durumu

Metin Uca sağlık durumu

"KAZA SEBEBİ BOYUN ŞAH DAMARININ İKİSİNİN DE KAPALI OLMASI"

Kaza sebebinin boyun şah damarlarının tıkalı olması olduğunu açıklayan Uca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevgili dostlarımız Bursa'da bir etkinlik için menajerim sevgili Kübra Kalem Baykara ile çıktığımız yolda Dilovası oksijen çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim. Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim."

Metin Uca kaza

Metin Uca kaza

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERMİŞTİ

Sağlık durumu hakkında bilgi veren sunucu açıklamasının devamında ise "Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi'nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım… Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim." ifadelerine yer vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Latin Amerika'da "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Pınar Deniz'den videolu teşekkür mesajı!

Ünlü mayo markasının sahibi oğullarını mirastan men etmişti! Mahkeme o kararı iptal etti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü mayo markasının sahibi oğullarını mirastan men etmişti! Mahkeme o kararı iptal etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0