Yeşilçam yıldızı Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği şoke etti!

Cesaretiyle ve güzelliğiyle tanınan Yeşilçam'ın yıldız oyuncularından Sibel Tunagöl, bir süredir gözlerden uzakta yaşıyordu. Oyuncu Turnagöl'ün yeni mesleği bakın neymiş...

16 yaşında mankenlik yaparak mesleğe başlayan Sibel Turnagöl, katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçilerek adını duyurmuştu. 80'li yıllardan beri aktif meslek hayatında olan Turnagöl, çeşitli dizi ve filmlerden televizyon programlarında sunuculuk yapmaya, kuşak programlarından müzik albümü çıkarmaya kadar birçok alanda varlık göstermişti. Şimdilerde 55 yaşında olan ünlü sanatçı, bir süredir ekranlardan uzakta yaşıyordu. Zaman zaman sosyal medyada aktif olan Turnagöl'ün yeni mesleği duyanları şoke etti.

sibel turnagöl

sibel turnagöl

Deniz SekiİLİŞKİLİ HABERDeniz Seki'nin sahnede zor anları! Bir anda ne olduğunu anlayamadılar

SİBEL TURNAGÖL'ÜN YENİ MESLEĞİ BAKIN NEYMİŞ

1968 yılı doğumlu ünlü sanatçı, 16 yaşındayken mankenlik yapmaya başlamış ve bir mankenlik yarışmasında mankenler kraliçesi seçilmişti. Daha sonraki süreçte, Kadir İnanır'la birlikte rol aldığı Sen Türkülerini Söyle filmiyle adını milyonlara duyuran Sibel Turnagöl, daha sonra Bebek, Skandal, Günah Tohumu ve Abuzer Kadayıf gibi yapımlarda yer alarak başarılarına başarı katmıştı. Bir dönem Kerem Alışık'la olan evliliğiyle gündem olan Turnagöl, şimdilerde esnaflık yapıyor.

sibel turnagöl

sibel turnagöl

Turnagöl’ün, Maslak'ta bulunan eşine ait sanayi sitesindeki bir binada restoran açtığı öğrenildi. Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde restoran açan Sibel Turnagöl, oto sanayide çalışanlara hizmet veriyor.

sibel turnagöl

sibel turnagöl

Restoranın her işine bizzat koşturan ünlü oyuncu, yemek servisi bile yapıyor. Bazen ocağın başında yemek pişiren, bazen sipariş alan, kimi zaman servis yapan, kimi zamansa masaları toplayan Sibel Turnagöl, işine olan alakası ve sevgisiyle müşterilerinden tam not toplamayı başarmış.

İlkokuldan beri çekiyor! Murat Dalkılıç 8. kez burun ameliyatı oldu

İLİŞKİLİ HABER

İlkokuldan beri çekiyor! Murat Dalkılıç 8. kez burun ameliyatı oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

asım 5 ay önce

bende kısa metrajlı filim ceviriyor sandım

Murat 5 ay önce

Eeee o güzelken yanında olanlar şimdi yanında yoklar.... hayat işte.... herseyin sonu var... insanların sahtekarlığı ni güzelliğiyle tecrübe etmiş Bi hanımefendi. Bulunduğu şu anki durumda geçmişinden daha iyi ...