Barış Arduç'dan samimi itiraf! İlk kez babalığı anlattı

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ünlü oyuncu Barış Arduç, hakkında merak edilenleri yanıtladı. Aile hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu kızı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Barış Arduç, yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda babalık ile ilgili çarpıcı ama bir o kadar da duygusal açıklamalarda bulundu. 2022 yılında ilk kez babalık duygusuyla tanışan ünlü oyuncu, röportajı sırasında duygusal anlar yaşadı. Röportajında yaptığı samimi açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu. Barış Arduç; "Beni daha duygusal yaptı." şeklinde konuştu.

Barış Arduç ve Gupse Özay

Barış Arduç ve Gupse Özay

2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve aynı zamanda senaristlik yapan Gupse Özay ile nikah masasına oturan Barış Arduç'un 2022 yılında kızları Jan Asya dünyaya gelmişti. Bu süreçte ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Barış Arduç, aile ve sosyal hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteriyor. Özellikle kızları Jan Asya'yı sosyal medya hesabından paylaşmamaya dikkat eden ünlü oyuncu, verdiği röportaj ile hissettiği babalık duygusu hakkında konuştu. 

Barış Arduç

Barış Arduç

"BENİ DAHA DUYGUSAL YAPTI"

Kızları Jan Asya hakkında sorulan soruları gülümseyerek yanıtlayan Barış Arduç, geçen ay kızlarının birinci yaş doğum gününü kutladıklarını söyleyerek baba olmanın hissettirdiklerine dair konuştu. Ünlü oyuncu; "Baba olmak tarif edemeyeceğim kadar muazzam bir duygu. Jan Asya beni daha duygusal yaptı. Mesleğimden, her şeyden öte bu duyguyu çok sevdim" ifadelerini kullandı. Röportajın yayınlanmasının üzerine ünlü oyuncunun hayranları paylaşımda bulundu. Babalığın çok yakıştırıldığı Barış Arduç, yaptığı açıklama üzerine adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

MasterChef'te Lösemili Çocuklar Haftası'na özel anlamlı yarış! Kıran kırana mücadele ettiler

Sarp Akkaya'dan çarpıcı itiraf! 'Çok zor bir çocukluk geçirdim'

İLİŞKİLİ HABER

Sarp Akkaya'dan çarpıcı itiraf! 'Çok zor bir çocukluk geçirdim'
Yavuz Bingöl gelen yorumla çileden çıktı! Soluğu savcılıkta aldı

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl gelen yorumla çileden çıktı! Soluğu savcılıkta aldı
Can Bonomo'dan sevgi dolu aile pozu! "Canlarım benim"

İLİŞKİLİ HABER

Can Bonomo'dan sevgi dolu aile pozu! "Canlarım benim"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0