Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası yapıldı! Cem Karaca filminin oyuncuları kimler?

İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’yı canlandırdığı ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi son zamanların en çok aratılan filmleri arasına girdi. Geçtiğimiz gün film, gala gösteriminde sanatseverlerle buluştu. Galada tüyleri ürperten anlar ise sosyal medyaya damgasını vurdu. "Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman çıkacak?" ,"Cem Karaca filminin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?" sorularını yakından inceleyelim.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman vizyona gireceği ve filminin oyuncu kadrosu film severler tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Aslı Pamuk'un yer aldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi hakkında sosyal medyada yavaş yavaş bilgiler verilirken geçtiğimiz gün filmin galası yapıldı. Birçok ünlü ismin akın ettiği galada ise tüyleri ürperten bir an yaşandı. İşte düne damga vuran o anlar ve Cem Karaca'nın Gözyaşları hakkında merak edilen ve "Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman çıkacak?" ,"Cem Karaca filminin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?" soruların yanıtları...

GALADA TÜYLER DİKEN DİKEN OLDU

Dün akşam düzenlenen 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında hologram tekniği ile Cem Karaca konseri gerçekleştirildi. O anlar sosyal medyada büyük ilgi görürken sevenleri tarafından duygusal anlar yaşandı. 'Tamirci Çırağı' şarkısının çaldığı sırada önce sahneye Karaca'nın oğlu Emrah, ardından İsmail Hacıoğlu çıktı. Ardından "Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar, şimdi sahnenin asıl sahibi geliyor" sözleri üzerine Cem Karaca'nın görüntüsü hologram tekniği ile sahnede yer aldı.

"2,5 SAATLİK ÖZEL MAKYAJ YAPILDI"

Filmde Karaca'yı canlandıran ve performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu İsmail Hacıoğlu, ekipçe çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, "Bir kısmımız için 6 aylık bir serüven oldu bu. Bir kısmımız için de 7-8 haftada tükendi gitti. Umarım izleyenlerde tükenmeyecek bir iş olur. Bir efsaneden bahsetmeye çalıştık. Tabii ki haddimiz değil ama elimizden geldiğince çalıştık. Son söz seyircinin. Çok heyecanlıyım. Çok teşekkür ederim." diye konuştu. 

Cem Karaca

Cem Karaca


Hacıoğlu, çekimler sırasında her gün 2,5 saatlik özel bir makyaj yapıldığının altını çizerek, "Benim için her sahne ayrı bir anlam ifade ediyor. (Karaca'nın) Babasıyla vedalaştığı, Yasemin Hanım ile oynadığımız sahnenin benim gönlümde ayrı bir yeri var." sözlerine yer verdi.

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

25 Aralık 2023 tarihinde resmi fragmanı yayınlanan filmin, sinema izleyicileriyle buluşacağı tarih 26 Ocak 2024 Cuma günü olacak.

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca filmi başrolünde

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca filmi başrolünde

CEM KARACA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı film, sanatçının hayatının sürgün kaldığı Almanya’dan Türkiye’ye dönüşüne kadar olan dönemini anlatıyor. Tamirci Çırağı', 'Namus Belası', 'Bu Son Olsun', 'Resimdeki Gözyaşları' gibi birçok unutulmaz esere imza atan hayatını anlatan bir belgeseldir. Cem Karaca'nın müzik kariyeri ve özel hayatının derinliklerine inen yapımda, elli sekiz yıl boyunca yaşadığı büyük başarılar, çatışmalar, aşklar ve hayatın iniş çıkışları detaylı bir şekilde izleyici ile buluşturmayı hedefliyor.

Cem Karaca

Cem Karaca

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ OYUNCU KADROSU KİMLER?

İsmail Hacıoğlu Rolü : Cem Karaca
Fikret Kuşkan Rolü : Mehmet Karaca
Yasemin Yalçın Rolü : Toto Karaca
Melisa Aslı Pamuk
Meral Çetinkaya
Buçe Buse Kahraman
Melisa Döngel
Alper Saldıran

‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi afişi

‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi afişi

Türkan Şoray'ı görenler gözlerine inanamadı! Estetiksiz hali herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'ı görenler gözlerine inanamadı! Estetiksiz hali herkesi şaşırttı
Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ne zaman öldü? Cem Karaca'nın hayatı

İLİŞKİLİ HABER

Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ne zaman öldü? Cem Karaca'nın hayatı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0