Türkan Şoray'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Türk sinemasının devleşen ismi Türkan Şoray, yıllardır süre gelen güzelliği ve kariyeri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde şoke edecek bir itirafta bulundu. İşi hakkında bulunduğu itirafla gündeme gelen Şoray, özel hayatı ile ilgilide konuştu.

"Sultan" lakabı ile Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Türkan Şoray, yıllar sonra gelen bir itirafla gündeme geldi. 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu, sinemaya başladığı döneme dair konuşmada bulundu. Çarpıcı açıklamalara yer veren Şoray, sinemaya ekonomik nedenlerden dolayı başladığını itiraf etti.

Türkan Şoraydan dikkat çeken açıklama

Türkan Şoraydan dikkat çeken açıklama

"SİNEMAYA MEŞHUR OLAYIM DİYE BAŞLAMADIM"

Kariyeri hakkında konuşan Türkan Şoray, "Sinemaya meşhur olayım, şatafatlı bir hayat yaşayayım diye başlamadım. Tamamen mecburiyetten, ekonomik nedenlerden başladım." sözleri ile dikkat çekti.

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Sinemayı bilmediğini vurgulayan Şoray, "Sinemayı bilmiyordum. Daha 14 yaşındaydım, teklif geldiğinde ekonomik nedenlerle başladım. Öğretmen okuluna gidecektim ama çok ısrar ettiler. Annem epey düşündü" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEOLAR;

Dünyaca ünlü yıldız Macklemore İsrail'e ateş püskürdü: Gerçeği söylemekten korkmuyorum!​

Can Bonomo'dan sevgi dolu aile pozu! "Canlarım benim"

İLİŞKİLİ HABER

Can Bonomo'dan sevgi dolu aile pozu! "Canlarım benim"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0