Fahriye Evcen'e uluslararası ödül! Fransa'dan ödül aldı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Fransa’da 'Yılın En Sevilen Sanatçısı' onur ödülünü aldı. Fuar sırasında ünlü oyuncunun hayranları izdihama neden oldu!

Fransa’nın farklı şehirlerinde düzenlenen ve Türk kültürünün tanıtıldığı Festiculture Festivali'nde bu kez izdiham yaşandı. Cumartesi günü Fransa'nın Clermont Ferrand şehrinde düzenlenen Festiculture Festivali'nde rol aldığı birçok popüler yapım ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen yer aldı. Ünlü oyuncu, 'Yılın En Sevilen Sanatçısı' onur ödülünü alarak hayranları ile buluştu. 

Fahriye Evcen Fransa Fuarı

Fahriye Evcen Fransa Fuarı

Daha önceki yıllarda Burak Özçivit, Bülent İnal, Gaye Turgut Evin ve Ulaş Tuna Astaepe gibi ünlü isimlerin de ödül alarak ziyarette bulunduğu festivalde Fahriye Evcen'in  hayranları izdihama neden oldu. 10 Bin kişilik salonda sevenleriyle bir araya gelen ünlü oyuncu, fotoğraf çekilmek isteyenlerin kalabalığı karşısında hayrete düştü.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

"BU SEFER GELMEK İSTEDİM"

Ödül konuşması sırasında heyecanını dile getiren başarılı oyuncu; "Burak daha önce buraya iki kez gelmişti. Bana da 'Çok güzel bir atmosfer var mutlaka gitmelisin' dedi. Ben de koşarak geldim. Çocuklardan fırsat bulamıyorum ama bu sefer gelmek istedim." şeklinde konuştu. Hayranlarından aldığı güzel yorumlar üzerine hissettiklerini dile getiren Fahriye Evcen; "18 yıldır bu işi yapıyorum. Gördüğüm herkes evimizden aileden biri gibisin, bizden birisin diyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor." dedi.

Fahriye Evcen Fransa Fuarı

Fahriye Evcen Fransa Fuarı

SOSYAL MEDYA  HESABINDAN DA PAYLAŞTI!

Ünlü oyuncu aldığı ödülü sosyal medya hesabından paylaşarak ziyaretine gelen hayranlarına ayrıca teşekkür etti. Ödülü ve hayranlarıyla olan bir fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen, fotoğraflarına Fransızca olarak "Teşekkür ederim Clermont! Seni tekrar görmeyi umuyorum.." yazdı.

İşte, Fahriye Evcen'in teşekkür paylaşımı: 

Fahriye Evcen Fransa

Fahriye Evcen Fransa

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nefes - Yer Eksi İki filminin yeni fragmanı yayınlandı! Filmin vizyon tarihi...

Aras Bulut İynemli ile Mehmet Okur'un buluşması sosyal medyada gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli ile Mehmet Okur'un buluşması sosyal medyada gündem oldu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

birisi 5 ay önce

kadın ev hanımı oldu çocuk büyütüyor yılın ödülünü alıyor. :)