Polat ailesinin kara kutusu olarak bilinen Şule sonunda sessizliğini bozdu! "Buradayım"

Haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalardan dolayı hapis cezasına çarptırtılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara kutusu olarak bilinen yardımcıları Şule günler sonra sessizliğini bozdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Lüks yaşantısını sosyal medyada sergileyerek dikkatleri üzerine çeken güzellik firması sahibi Dilan Polat ve Engin Polat çifti, haklarında çıkan kara para aklama soruşturması sonrasında İstanbul'da düzenlenen operasyon ile gözaltına alınmıştı. Tüm mal varlıklarına el konulan Polat çifti yapılan soruşturmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polat ailesinin "kara kutusu" olarak bilinen Özbekistanlı yardımcı Şule günler sonra sessizliğini bozarak ailenin ve çocukların yayında olduğunu belirten bir video yayınladı.

Engin ve Dilan Polat için tutuklama talebi! İLİŞKİLİ HABEREngin ve Dilan Polat için tutuklama talebi!

"BURADAYIM"

Sosyal medya hesabı üzerinden Polat ailesinin çocukları Nilda ve Milan ile paylaşımlar yapan Özbekistan asıllı genç kadın "Ya nasıl insanlarsınız ya siz. Allah'tan korkun. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. İnşallah bulursunuz. Ben kimseyi bırakmadım. Her şeyi zamana bıraktım. Altınları, paraları verdiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığım zaman bursaysam; en zor ağır günde de buradayım. Her şeyi zamana bıraktım, kendimi çocukların yanına bıraktım. Bunu unutmayın." ifadelerini kullanarak ailenin yanında olduğunu söyledi.

Dilan Polat'ın cezaevinde harcayabileceği para miktarı belli oldu! Cezaevindeki eşyaları...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'ın cezaevinde harcayabileceği para miktarı belli oldu! Cezaevindeki eşyaları...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0