Demet Şener'den gündem olan açıklama! "Pantolonum 10, ceketim ise 5 yıllık"

Ünlü model Demet Şener ve meslektaşı Özge Ulusoy katıldıkları bir davet sırasında verdikleri röportaj ile sosyal medyada gündem oldu. Röportajları sırasında herkesin bilinçli alışveriş yapması gerektiğini vurgulayan ünlü ikili, yaptıkları çağrı ile dikkatleri üzerine çekti.

Mankenlik kariyerinin yanı sıra yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim Demet Şener, ünlü model Özge Ulusoy ile katıldıkları bir etkinlikte dikkatleri üzerine topladı. Etkinlik sırasında dikkat çekici açıklamalarda bulunan ünlü ikili sosyal medyada ifadeleri ile gündem oldu. 

Demet Şener ve Özge Ulusoy

Demet Şener ve Özge Ulusoy

"BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMAYA DAVET ETTİLER"

Verdikleri röportaj sırasında samimi açıklamalarda bulunduklarını dile getiren ünlü ikili, herkesi bilinçli tüketici olmaya davet ettiler. 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nın birincisi Demet Şener ise alınan kıyafetlerin uzun vadeli olması gerektiğini söyledi. Demet Şener, kişisel alışverişlerini örnek göstererek "Uzun vadeli kullanabileceğim ürünleri alıyorum." şeklinde konuştu. 

Demet Şener

Demet Şener

"BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM"

Konuşması sırasında bilinçli alışveriş yapılması gerektiğini vurgulayan Demet Şener, söylemlerinin ardından üzerindeki kıyafetlere dikkat çekti. Ünlü model; "Örneğin üzerimdeki pantolonum 10, ceketim ise 5 yıllık. Bu anlamda bilinçli bir tüketiciyim." dedi. 

Özlem Savaş İbrahim Büyükak'ı hedef aldı: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Savaş İbrahim Büyükak'ı hedef aldı: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0