Can Yaman'a annesinden duygusal paylaşım!

Oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman'a annesinden duygusal bir paylaşım geldi. 34 yaşına basan oyuncunun o fotoğrafını görünce çok şaşıracaksınız!

Bir süredir Türkiye'deki kariyerine ara veren ve İtalya'ya yerleşen Can Yaman, hem İtalya'da hem de Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip. Çeşitli sebeplerle sık sık gündeme gelen oyuncu, en son İtalya'da bir hayranının telefonunu fırlatmasıyla gündeme gelmişti. Telefonunu fırlatan kişinin hayranı olmayıp bir tacizci olduğunu söyleyen ve hakkında çıkan haberlere çok kızan Yaman, bu sefer nostaljik bir fotoğrafla gündeme geldi. 8 Kasım 1989 tarihinde doğan oyuncunun annesi, oğlunun doğum gününü duygusal bir fotoğrafla kutladı. Annesi Güldem Yaman, oğlunun çocukluk fotoğrafını paylaştı. O fotoğraf beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

can yaman ve annesi

can yaman ve annesi

Ölümden dönen Mehmet Ali ErbilİLİŞKİLİ HABERÖlümden dönen Mehmet Ali Erbil'den kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili açıklama!

CAN YAMAN'A ANNESİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

8 Kasım'da 34 yaşına basan ünlü oyuncu, şu sıralar İtalya'da "Viola" isimli dizinin 2.sezon çekimlerinde. Ünlü oyuncunun annesi Güldem Yaman oğlunun çocukluk fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak altına şu notu ekledi:

"Hayatıma can katan evlat... Güzel kalplim... Kıymetlim... Sevgiyle, neşeyle dolu geçsin hayatın... İyi ki doğdun, iyikim!"

can yaman çocukluk fotoğrafı

can yaman çocukluk fotoğrafı

Ünlü oyuncunun fotoğrafını görenler tanıyamadı. Takipçileri, "o çocuk şimdi dünyaca ünlü" şeklinde yorumlar yaparak fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu.

Orhan Gencebay sevgisiyle evini adeta müzeye çevirdi! Poster ve albümler gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay sevgisiyle evini adeta müzeye çevirdi! Poster ve albümler gündem oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0